Mbuluesit për pjesën e poshtme të syrit

Shikimi e më shumë se një epizode të një filmi të ri të sapo publikuar në Netflix, qëndrimi në ndeja të natës për një gotë më shumë verë, apo përpjekja për t'i arritur të gjitha gjërat që nuk keni mundur t'i bëni janë vetëm disa arsye që mund t'ju detyrojnë të qëndroni pa fjetur deri në natën vonë. Por sytë tuaj nuk kanë pse të jenë të lodhura kur të zgjoheni në mëngjes.

Kur mbuluesi i juaj i zakonshëm nuk i mbulon rrethet e errëta që gjënden në pjesën e poshtme të syrit, bëni diçka me mbuluesin për rrethin e errët ndër sy. Këto formula të ndriqimit do të mbulojnë pjesën e kaltër dhe se do t'ju ndihmojnë që të dukeni të pushuar mirë pa patur nevojë oksidimi.

 

Burimi: instyle.com

UNI Cosmetics Blog i dedikohet tërësisht promovimit të temave rreth flokëve, grimit, thonjve, trupit, modës dhe shumë temave të tjera edukative. Të gjitha temat, videot, fotot realizohen me një përkushtim të madh, duke angazhuar profesionistë nga secila fushë, me qëllim që t’ju ofrojmë një udhëzues për stilin tuaj të përditshëm!