Kategoritë

Filtro

Flokë, paruke & aksesorë

132 produkte

Të shfaqura 1 - 24 | 132 produkte
Shiko
Zbritje 50%
DIKSON ARGABETA 7 STRONG & MAT PASTE 100ml | PASTË E FORTË DHE MAT PËR FLOKË
ALLURE HAIR CLIPS 1x12pcs | KAPËSE PLASTIKE PËR FLOKË
Zbritje 34%
ALLURE HAIR EXTENTIONS CLIPS (BLACK) | KAPËSE PËR ZGJATJE TË FLOKËVEALLURE HAIR EXTENTIONS CLIPS (BLACK) | KAPËSE PËR ZGJATJE TË FLOKËVE
Zbritje 53%
DIKSON ARGABETA 30 CURLY MOUSSE ANTI-FRIZZ 300ml | SHKUMË PËR FLOKË KAÇURRELA
Zbritje 34%
ALLURE HAIR EXTENTIONS CLIPS (WHITE) | KAPËSE PËR ZGJATJE TË FLOKËVEALLURE HAIR EXTENTIONS CLIPS (WHITE) | KAPËSE PËR ZGJATJE TË FLOKËVE
Zbritje 50%
DIKSON ARGABETA 11 CURLY & NATURAL CREAM 125ml | KREM NATYRALE PËR FLOKË KAÇURRELA
Zbritje 49%
DIKSON S86 NOURISHING SHAMPOO 1000ml | SHAMPO PËR FLOKË TË THATË
Zbritje 49%
DIKSON S84 REPAIR SHAMPOO 1000ml | SHAMPO PËR FLOKË TË NGJYROSUR
Zbritje 49%
DIKSON S83 RESTRUCTURING SHAMPOO 1000ml | SHAMPO PËR TË GJITHA LLOJET E FLOKËVE
Zbritje 53%
DIKSON ARGABETA 12 EXTRA STRONG GEL 500ml | GELL EKSTRA I FORTË PËR FLOKË
Zbritje 53%
DIKSON M84 REPAIR MASK 1000ml | MASKË PËR RIPARIMIN E FLOKËVE TË NGJYROSURA
Zbritje 50%
DIKSON ARGABETA 9 H2O & SHINE WAX 100ml | WAX ME H2O & SHKËLQIM PËR FLOKË
Zbritje 53%
DIKSON ARGABETA 6 VOLUME MOUSSE 300ml | SHKUMË PËR VOLUM TË FLOKËVE
Zbritje 33%
DIKSON ARGABETA ARGAN BEAUTY OIL 100ml | VAJ ARGANI PËR FLOKËDIKSON ARGABETA ARGAN BEAUTY OIL 100ml | VAJ ARGANI PËR FLOKË
DIKSON ARGABETA ARGAN BEAUTY OIL 30ml | VAJ ARGANI PËR FLOKËDIKSON ARGABETA ARGAN BEAUTY OIL 30ml | VAJ ARGANI PËR FLOKË
Zbritje 50%
DIKSON DIKSOREMOVE SKINACTIVE 150ml | SOLUCION PËR HEQJEN E NGJYRËS NGA LËKURA
Zbritje 38%
ALLURE EXTENSION BEADS FOR HAIR (BLACK) 1x1000pcs | RRUAZA PËR ZGJATJE TË FLOKËVEALLURE EXTENSION BEADS FOR HAIR (BLACK) 1x1000pcs | RRUAZA PËR ZGJATJE TË FLOKËVE

Produktet që keni shikuar më parë