Kylie Jenner sjellë prap flokët me stil boho të viteve '00

Për aq sa Kylie Jenner është një adhuruese e parukës rozë të ndriquar, së fundi ajo ka filluar të përqafoj stilin e saj të flokëve natyrale, si nga ana e gjatësisë poashtu edhe në atë të ngjyrës.

Derisa hijet e flokëve të Kylie janë të zeza reaktive, zgjedhja e saj aktuale është një ngjyrë shumë e thjesht qokollade kafeje.

Megjithëse ajo largoi flokët shtesë në pushimet që i kaloi tash së fundi në Canyon Point, Utah, nga postimi i saj më i fundit në Instagram duket që ajo i ka shtuar prap ato dhe i ka stiluar në një mënyrë të atillë që i ngjajnë atyre stileve të viteve 00′.

Nuk e di se çka keni qenë duke bërë në vitet 00′ por mund t’ju them se isha me goca në pushime në Malaga, e veshur me një fund ngjyrë kafeje nga Primark, e kompletuar me shall temin dhe me një triko të prerë të leshtë.

Dhe habitem se si nuk kam patur ramoncë pushimi…

Derisa të gjithëve na kujtohet faza emo në vitet 00′, ditët tona ofenzive kufitare boho kur Vanessa Hudgens ishte mbretëreshë, nganjeherë harrohen.

E po, jo më sepse stili i saj i fundit për flokë duket sikur Kylie Jenner është në një mision për të sjellur prapa obesionin tonë binjak Olsen.

*E hedhë brushën për flokë në shportë të mbeturinave*

 

Tekstura e çrregullt dhe e përdredhur, ndarja e mesme, gjatësia, nuk më tregojnë që duhemi të arrijmë një palë çimze për t’i kombinuar me fundin e kapur dhe rrypin e trashë të zbukuruar.

Nuk janë vetëm flokët e Kylie që është duke na sjellur Sienna Miller tek atmosfera Glasto, është grimi, një grim me të cilën ajo po dëfrehet.

Ajo, ose është duke shkuar në plazhë, ose është duke shkuar tek Jack Wills…

 

Burimi: cosmopolitan.com

UNI Cosmetics Blog i dedikohet tërësisht promovimit të temave rreth flokëve, grimit, thonjve, trupit, modës dhe shumë temave të tjera edukative. Të gjitha temat, videot, fotot realizohen me një përkushtim të madh, duke angazhuar profesionistë nga secila fushë, me qëllim që t’ju ofrojmë një udhëzues për stilin tuaj të përditshëm!