Ky është manikyri që Meghan Markle e kishte përdorur në ditën e martesës

Mund të ketë qenë dy vite tashmë, por ende nuk kemi arritur që të shohim gjithçka në fotografinë ku shihet Meghan Markle në dasmën e saj. Ajo lëkurë e njomë, ato pika, një manikyr që mezi duket...

Ashtu si me gati të gjitha gjërat mbretërore, detajet që e rrethojnë pamjen e bukur të Meghan mbesin ndër të mbështjellura (po ne e DIJMË që ajo kishte veshur një kostum Givenchy, por çka sa i përket fytyrës së saj?!)

Ne ia arritëm të flasim me ish artisin e grimit të Meghan, Lydia Sellers, e cila na tregoi produktet e miratuara nga Daniel Martin, ka shpalosur disa këshilla dhe truqe përgjatë viteve, duke përfshirë mënyrën e aplikimit të bazës për një përfundim me shkëlqim dhe një blusher martesor nga më të preferuarin e të gjitha kohërave.

Por çka sa i përket manikyrit të pastër dhe të shkurtër të Meghan? Deri më tani, ne vetëm mund të supozonim sa i përket hijes së shëndoshë rozë për të cilën ajo kishte vendosur, por sipas Vogue, ata gjetën brendin dhe hijet e sakta.

 

Burimi: cosmopolitan.com

UNI Cosmetics Blog i dedikohet tërësisht promovimit të temave rreth flokëve, grimit, thonjve, trupit, modës dhe shumë temave të tjera edukative. Të gjitha temat, videot, fotot realizohen me një përkushtim të madh, duke angazhuar profesionistë nga secila fushë, me qëllim që t’ju ofrojmë një udhëzues për stilin tuaj të përditshëm!