Kjo prerje e mençur do të fsheh manikyrin e gellit të rritur shumë

Nëse, sikur unë, ju do të ishit njëra nga njerëzit që do të kishte manikyr me gell para fillimit të periudhës së pandemisë, atëherë ndoshta do të mund të ndjeheshit e penduar për këtë vendim.

Pa sasi acetoni përreth thonjve, fillova të ndjehesha e shqetësuar. U detyrova që të hiqja të tërë gellin dhe kjo padyshim që shkoi shumë mirë.

Të paktën duart e mija të thata, tani kam thonj për t'i zbukuruar, hej...

Fatmirësisht, ashtu siç u vërejt nga Allure, një ndikues ka ardhur me një ide të prerjes e cila do të fsheh kutikulat e rritura, pa shkaktuar ndonjë dëm.

Nuk keni nevojë të keni pako produktesh për të hequr gellin në shtpi, aceton apo të ndryshme. E tëra që ju duhet është një llak ngjitësh të cilin, jam e sigurt, që të gjithë i kemi të ruajtura prapa në raftet e filxhanëve.

Olivia Smalley ndau me përcjellësit e saj në IGTV e cila përfshin aplikimin e kotit të llakut ngjutës tek baza e manikyrit tuaj të rritur. Mendojeni për pak qaste si anën e kundërt të ombres ngjitëse.

Jo vetëm se duket e bukur, por ajo i fsheh ato pjesëza të mundimshme që rirriten derisa të vije koha që të vizitoni ndonjë sallon bukurie në mënyrë që t'i hiqni ato në mënyrë profesionale.

https://www.instagram.com/tv/B-FeJv2DFks/?utm_source=ig_embed

Përderisa Olivia përdorte Essie's Top of The Rock, kjo duket se tanimë nuk ndodhë. Sidoqoftë, nëse nuk keni një të tillë në shtëpinë tuaj, Llaku për thonj nga Orly duket që është një alternativë e mirë.

 

Burimi: cosmopolitan.com

UNI Cosmetics Blog i dedikohet tërësisht promovimit të temave rreth flokëve, grimit, thonjve, trupit, modës dhe shumë temave të tjera edukative. Të gjitha temat, videot, fotot realizohen me një përkushtim të madh, duke angazhuar profesionistë nga secila fushë, me qëllim që t’ju ofrojmë një udhëzues për stilin tuaj të përditshëm!