Grimi i romanticizmit

Koleksioni i Simone Rocha's ka cekur një duet të thelbit irlandez (trikotazh ekstravagant dhe bistekët fetar) me shfaqjen e bukurisë që shërbejnë si rrugëkalim. Nën flokët e endura në kurora të endura ose të shtyera prapa me shirita të stërvitur, me xhevahir me gjatësi teksturesh të lëna për të rënë rreth fytyrës, një seri sysh të lyer, me qepallë të shtypur në fragmente të foljes.

Artistja e grimit Thomas de Kluyver zgjedhi të mbaj të gjithë vëmendjen në grimin e syve, duke shmangur çfardo zmadhimi për një goditje me balsam për buzë. Efekti magjepës me copëza të zeza, mandarine, të kuqe dhe metalike livando të aplikuara tek qepallët si për të bërë mimike të lyerjes me ngjyrë, vendi është jorelevant derisa është i mbyllun tek sipërfaqja në mes të vijës së qerpikëve dhe vetullave. Modelet pa folje u janë ofruar pamje pak më të butë, vështrimet e rrethuara në hije për sy. Rezultati ishte koleksioni i dekadencës gotike – një primer i përsosur për Milanin.

 

Burimi: msn.com

UNI Cosmetics Blog i dedikohet tërësisht promovimit të temave rreth flokëve, grimit, thonjve, trupit, modës dhe shumë temave të tjera edukative. Të gjitha temat, videot, fotot realizohen me një përkushtim të madh, duke angazhuar profesionistë nga secila fushë, me qëllim që t’ju ofrojmë një udhëzues për stilin tuaj të përditshëm!