Flokët natyrale janë gjithnjë tërheqëse

Ngjyra natyrale e flokëve të këtyre personazheve me famë nuk është ajo çka mendoni se është.

Këto ditë, është e vështirë për ne që të tronditemi nga personazhet e famshme. Qoftë duke bërë grim, qoftë nëse nuk bëjnë grim fare, qoftë nëse e rruajnë kokën apo i bëjnë me zbardhuez vetullat e tyre, ne shpeshherë ndjehemi sikur t’i kishim parë të gjitha këto. Por ne e kemi kuptuar që disa nga kokat e kuqe, brunetët, bjondet me të vërtetë nuk kanë lindur me hijet e dhe kështu na kanë befasuar.

Disa A-ndëgjues janë të njohur për flokët e tyre, siç janë kapëset e trasha ngjyrë kafeje dhe të dekoruara të Zooey Deschanel, apo flokët e kuqe të zjarrta të Christina Hendricks. Ashtu edhe qysh rezultoi, ato nuk kanë lindur në këtë mënyrë – Hendricks është paraqitur si nuancë e shtëpisë nice n’ easy brend ambasador këtë mëngjes! Klikoni në galerinë më poshtë për të parë personazhet e famshme ngjyra natyrale e flokëve të të cilave nuk është ajo çka mendoni se janë.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Burimi: fashionmagazine.com

UNI Cosmetics Blog i dedikohet tërësisht promovimit të temave rreth flokëve, grimit, thonjve, trupit, modës dhe shumë temave të tjera edukative. Të gjitha temat, videot, fotot realizohen me një përkushtim të madh, duke angazhuar profesionistë nga secila fushë, me qëllim që t’ju ofrojmë një udhëzues për stilin tuaj të përditshëm!