SUBRINA PROFESSIONAL ELIMINATOR REDUCER & ACTIVATOR 2IN1 2X100ML | HEQËS I NGJYRËS

Zbritje 37%
UNI CosmeticsKodi:4260446017130

Çmimi:
€7,49 €11,89

Taksat e përfshira

Statusi:
Në stok

Eliminuës dhe aktivizuës

Menyra e perdorimit:

Ky produkt aplikohet në flokë të thara dhe të palara. Me doreza dhe maskë, pergatitni produktin për aplikim. Përzieni eliminuesin (REDUCER) dhe aktivizuesin (ACTIVATOR), sa me shpejtë të jetë e mundur dhe aplikoni në flokë të thara dhe te palara, ne menyre qe mos të humbet efekti i aktivizuesit.

1

Produkti perzihet 1:1. Sasinë e produktit e vendosni në bazë të gjatësisë dhe

Trashësisë së flokut. Keni kujdes që produkti të aplikohet në menyrë të barabartë

në të gjithë flokun.

2

Mbuloni floket me qese të plastikes (najllon folje) dhe lerëni të veprojë për 30

minuta. Në menyrë që procesi të shpejtohët, mund të perdorni tharëse të flokëve.

3

Pas 30 minutash pastroni flokët me ujë 3-5 minuta, duke përdorur shampon

Subrina. Pastroni floket 2x me shampon. Nese nuk jeni të kënaqur me efektin e

eliminuesit dhe deshironi te eliminoni ngjyrën me shumë, perseritni hapat 1-3.

Mos e perseritni procesin më shumë se 2 ose 3 here, merrni parasysh dhe gjendjën

e lekures se kokës.

4

Pasi të keni arritur nivelin e deshiruar të eliminimit të ngjyres, aplikoni në flokë të

lagta Subrina hidrogjen (3% - 10.vol.), në flokë për 5 minuta.

Për shkak te natyres se kimikateve, flokët mund të bëhën sërish me të erreta gjate

kesaj procedure. Nese kjo ndodh, perseritni hapat 1-2, derisa te hiqni ngjyrën.

5

Pastroni flokët mirë me shampon dhe kondicioner (balsam) Subrina Hydro për një

kujdes të shtuar. Thajini flokët dhe vazhdoni me aplikim te ngjyrës. Aplikoni

nuancen 2 tone (nuance) më të hapura për një rezultat t deshiruar.

KUJDES :  Para perdorimit te produktit vendosni një peshqir dhe dorezat.

48 orë para perdorimit të produktit, nuk bën të përdorim ngjyrë dhe produkte artificiale

në flokë (llak, shkumë, sprej, wax për flokë etj.)

48 orë para perdorimit të produktit duhet të bëjmë një test ndjeshmërie, në menyre që të shohim a është klienti alergjik në këtë produkt. Menyra e testit të ndjeshmërise bëhët:

pastrojmë lekurën 1cm pas veshit, afer flokut, me alkool. Pastaj vendosim pak produkt në lekure të klientit dhe e lemë të veprojë 30 minuta. 48 ore pas testit të ndjeshmerise, nese ka skuqje, kruarje apo enjtje, rekomandojmë që produkti mos të perdoret.

SHËNIM: 
TË GJITHA PRODUKTET E BRENDIT SUBRINA SHITEN EKSKLUZIVISHT VETËM NË TERRITORIN E KOSOVËS, NDËRSA PRODUKTET PROFESIONALE SHITEN VETËM NË STUDIO BUKURIE.
NË RAST SE PROCESONI NDONJË POROSI NË WEB FAQEN TONË ME PRODUKTE PROFESIONALE DHE NUK KENI STUDIO TË BUKURISË APO NUK JENI FLOKTAR, ATËHERË STAFI YNË DO T'I ANULOJ NGA POROSIA PRODUKTET PROFESIONALE.

Ju lutem shikoni më poshtë opsionet e pagesës:

 • Pagesë me kartelë bankare (Visa, Master Card, Maestro, etj.)
 • Pagesë pas pranimit të porosisë (vlen vetëm për territorin e Republikës së Kosovës, Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut)
 • Transfer bankar
 • Western Union – Labinot Vitia, Prishtinë, Kosovë
 • Money Gram – Labinot Vitia, Prishtinë, Kosovë
Për informacione të tjera rreth të dhënave bankare, ju lutem klikoni këtu.
       Ju lutem shikoni më poshtë opsionet e transportit:
       • DHL
       • Posta e Kosovës
       • Posta Mik Mik
         WORLDWIDE SHIPPING
         Për herë të parë në historinë e tregut të kozmetikës në rajonin e Ballkanit, ne kemi filluar edhe me shërbimin e ri të transportimit të produkteve në të gjithë botën (Worldwide Shipping) në mënyrë që të jemi sa më afër klientëve tanë.

         Për sa kohë do të arrijë porosia juaj tek destinacioni i kërkuar apo për informacione të tjera, ju lutem klikoni këtu.

         Kalkulo çmimin e transportit!

         Ndoshta ju pëlqejnë

         Produktet që keni shikuar më parë