LCN STARTER SET CAPTIVATING LASHES | SET PËR ZGJATJEN E QERPIKËVE

Uni CosmeticsKodi:45037

Çmimi:
€449

Taksat e përfshira

Statusi:
Në stok

Përbërja: 

 • “Qerpikë të kapur” në harqe J, B dhe C dhe me trashësi 1, 0.2 dhe 0.25 mm*
 • Unaza funksionale, 20 copë/çantë
 • Mbajtësi Kristal
 • Ngjitës për mbajtësin Kristal, 35 copë / Çanta
 • Mikro-brushë, 100 copë – brushë për qerpikë, 50 copë / çantë
 • Heqës i grimit për sy, 100ml
 • Pastrues i lëngshëm, 100ml; copë letrash për sy, 10 palë / paketim
 • Trakë
 • Ngjitës i veçantë “deep black”, 10g
 • Heqës i veçantë, 8ml
 • Pincë e drejtë
 • Pincë e kërrusur
 • Gërrshërë të bukura
 • Diamant i rremë “mini Kristal”, 50 copë
 • Diamant i rremë “multicolour mini”, 50 copë
 • Krem për hidratim të syve, 12.5ml
 • Maskarë “High Definition”, 14ml
 • Poster “Qerpikët kapëse” në çantë praktike**
  *Në të gjitha pakot "Qerpikët kapëse", qerpikët me gjatësi prej 7 mm deri në 16 mm janë të përfshira në numrat e mëposhtëm:

  Numri i rendeve: Gjatësia 7 (3x), 12 mm (3x), 13 mm (1x), 14 mm (1x), 15 mm (3x), 11 mm (3x) (1x), 16 mm (1x)

  ** "Qerpikët kapëse" shpërndahen ndaras.

  Ju lutem shikoni më poshtë opcionet e pagesës:

  • Pagesë me kartelë bankare (VISA, MASTER CARD, MAESTRO, VISA ELECTRON ETJ.);
  • Pagesë pas pranimit të porosisë (vlen vetëm për territorin e Republikës së Kosovës);
  • Transfer bankar:
  1. ProCredit Bank:
   Emri i kompanisë: UNI sh.p.k.
   Adresa: Sheshi “Nëna Terezë”, qendra tregtare, kati i parë, nr. 1, 10 000 Prishtinë, Republika e Kosovës.
   Emri i bankës: ProCredit Bank Kosovo J.S.C
   Numri i xhirollogarisë: 1189006791000179
   IBAN: XK051189006791000179
   SWIFT CODE: MBKOXKPRXXX
  2. TEB Bank:
   Emri i kompanisë: UNI sh.p.k.
   Adresa: Sheshi “Nëna Terezë”, qendra tregtare, kati i parë, nr. 1, 10 000 Prishtinë, Republika e Kosovës.
   Emri i bankës: TEB Bank
   Numri i xhirollogarisë: 2033000070613776
   IBAN: XK052033000070613776
   SWIFT CODE: TEBKXKPR
  • Western Union – Ardian Gashi, Prishtinë, Kosovë;
  • Money Gram – Ardian Gashi, Prishtinë, Kosovë;
  • PayPal.

  Ne jemi kompania e parë nga shoqëritë me përgjegjësi të kufizuara, që u kemi mundësuar klientëve tanë shërbimin e pagesave me kartelë bankare – ONLINE.

  Ju garantojmë për sigurinë e këtij shërbimi!

  WORLDWIDE SHIPPING
  Për herë të parë në historinë e tregut të kozmetikës në rajonin e Ballkanit, ne kemi filluar edhe me shërbimin e ri të transportimit të produkteve në të gjithë botën (WORLDWIDE SHIPPING), në mënyrë që të jemi sa më afër klientëve tanë.

  Kompania e jonë ka arritur të lidhë marrëveshje bashkëpunimi për transportin e produkteve në të gjithë botën me DHL dhe me Posta e Kosovës Sh.A.

  DHL është e pranishme në mbi 220 shtete dhe territore përgjatë gjithë globit, duke e bërë atë kompaninë më të madhe transportuese në botë. Me numër të personelit që e tejkalon shumë prej 350,000 vetash, DHL ju sjellë zgjidhje për një mori kërkesash sa i përket fushës së transportit.

  Posta e Kosovës Sh.A. njihet për cilësi dhe besueshmëri jo vetëm në rajon, por edhe më gjerë, duke i përmbushur kërkesat e Bashkimit Evropian për cilësi dhe standarde. Posta e Kosovës Sh.A. ofron shërbime postare dhe shërbime tjera komerciale për qytetarët, bizneset, institucionet dhe organizatat e ndryshme në tregun vendor dhe atë ndërkombëtar, duke ofruar shërbime të standardeve të larta dhe shërbime inovative në hap me kërkesat e tregut, krahas zhvillimeve më të reja në teknologjinë informative.

  BRENDA KOSOVËS – Dërgesat brenda territorit të Kosovës do të arrijnë për 24 orë pune.

  SHTETET FQINJE (Shqipëri, Maqedoni, Serbi & Mal të Zi):

  a. DHL – Dërgesat e porosive në shtetet fqinje do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar për 24 orë pune.

  b. POSTA E KOSOVËS Sh.A. – Dërgesat e porosive në shtetet fqinje do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar më së largu brenda 10 ditë pune.
  Shënim: Në bazë të përvojës sonë, dërgesat në 99% të rasteve arrijnë brenda 3-4 ditësh.

  SHTETET EVROPIANE:

  a. DHL – Dërgesat e porosive në shtetet europiane do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar për 24 orë pune.

  b. POSTA E KOSOVËS Sh.A. – Dërgesat e porosive në shtetet evropiane do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar më së largu brenda 15 ditë pune.
  Shënim: Në bazë të përvojës sonë, dërgesat në 99% të rasteve arrijnë brenda 7-10 ditësh.

  SHTETET E TJERA:

  a. DHL – Dërgesat e porosive në të gjitha shtetet e tjera të botës do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar për 48 orë pune.

  b. POSTA E KOSOVËS Sh.A. – Dërgesat e porosive në të gjitha shtetet e tjera do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar më së largu brenda 30 ditë pune.
  Shënim: Në bazë të përvojës sonë, dërgesat në 99% të rasteve arrijnë brenda 10-15 ditësh.

  TRANSPORTI GRATIS
  Transporti është GRATIS për të gjitha blerjet mbi €9.99. Për çdo blerje nën këtë shumë transporti paguhet plus €2.49 dhe vlen për të gjithë territorin e Republikës së Kosovës.

  Kalkulo çmimin e transportit!

  Ndoshta ju pëlqejnë

  Produktet që keni shikuar më parë