SKINCARE OPTIONS IPS BRIGHTENING SKIN CORRECTOR | MAKINË PËR NDRIÇIM TË LËKURES

Uni CosmeticsKodi:KOD0005911806

Çmimi:
€249,99

Taksat e përfshira

Statusi:
Në stok

Bazuar në principe fizioterapeutike, kjo është një makinë e përkryer dhe portative e cila përmbanë 3 nga teknikat më efektive të cilat njihen globalisht në industrinë e bukurisë, si: fototerapia, ultrasonik dhe sistemi galvanik.

Me anë të kësaj makine, ju do të keni të mundur përdorimin e energjisë fizike për të promovuar shëndetin e qelizave të lëkurës, për të përshpejtuar qarkullimin e trupit si dhe për të forcuar aftësinë e furnizimit të oksigjenit dhe metabolizmin në mënyrë që lëkura të arrijë një pamje më rinore.

Përfitimet: 

  • Pastrim i thellë

  • Hidratim dhe lëmim të rrudhave

  • Shtrëngim dhe tërheqje të lëkurës

  • Zbeh njollat dhe ndriçon tonin e lëkurës

 • Largon rrathët nën sy
Drita e verdhë: fotoni i verdhë nën valë të caktuara është i përshtatshëm për kujdes të lëkurës së ndjeshme, Drita e verdhë përmison sistemin limfatik, forcon funksionin e muskujve dhe sistemin imunitar, dhe në ndërkohë rrit elasticitetin e kapilareve, qetëson lëkurën e irrituar dhe ndriçon tonin e lëkurës duke larguar njollat prej saj.

Sistemi galvanik i inkorporuar në makinë punon me anë të 2 joneve: jone pozitive me anë të së cilave ju pastroni lëkurën si dhe jone negative me anë të së cilave ju ushqeni lëkurën.

Ju lutem shikoni më poshtë opsionet e pagesës:

 • Pagesë me kartelë bankare (Visa, Master Card, Maestro, etj.)
 • Pagesë pas pranimit të porosisë (vlen vetëm për territorin e Republikës së Kosovës, Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut)
 • Transfer bankar
 • Western Union – Labinot Vitia, Prishtinë, Kosovë
 • Money Gram – Labinot Vitia, Prishtinë, Kosovë
Për informacione të tjera rreth të dhënave bankare, ju lutem klikoni këtu.
       Ju lutem shikoni më poshtë opsionet e transportit:
       • DHL
       • Posta e Kosovës
       • Posta Mik Mik
         WORLDWIDE SHIPPING
         Për herë të parë në historinë e tregut të kozmetikës në rajonin e Ballkanit, ne kemi filluar edhe me shërbimin e ri të transportimit të produkteve në të gjithë botën (Worldwide Shipping) në mënyrë që të jemi sa më afër klientëve tanë.

         Për sa kohë do të arrijë porosia juaj tek destinacioni i kërkuar apo për informacione të tjera, ju lutem klikoni këtu.

         Kalkulo çmimin e transportit!

         Ndoshta ju pëlqejnë

         Produktet që keni shikuar më parë