SKIN REJUVENATION FACE LIFTING & WRINKLE REMOVAL | MAKINË KUNDER RRUDHAVE

Uni CosmeticsKodi:KOD0005911807

Çmimi:
€249,99

Taksat e përfshira

Statusi:
Në stok

RF Thermage është një tretman jo invaziv, që nënkupton se nuk ka nevojë për prerje të lëkurës për të performuar atë, i cili përdor radio frekuenca me energji mono polare për të shtrënguar dhe tonuar trupin dhe për të përmisuar konturin e tijë.

Makina punon duke ngrohur shtresën e brendshme të lëkurës të njohur si dermis. Kjo nxehtësi shkakton krijim të kolagjenit që quhet neocollagenesis.

Kolagjeni i ri bën lëkurën më të shtrënguar dhe përmison teksturën e lëkurës në përgjithsi si dhe formën e trupit. Përkundër laserëve, RF Thermage Body funksionon në të gjitha llojet dhe ngjyrat e trupit.

Rezultatet vërehen pas 1 kohe ku ju do të mund të shihni shtrëngim dhe tërheqje të lëkurës për deri në 12 muaj.

Makina ngroh një volum të gjërë të kolagjenit në shtresa të thella të lëkurës dhe në inde.

Kjo ngrohje e thellë uniforme shkakton që strukturat e thella të lëkurës të shtrëngohen menjëherë.

Pas një kohe, kolagjen i ri prodhohet për të shtrënguar më tepër lëkurën duke rezultuar në lëkurë më të shëndetshme dhe më të lëmuar duke dhuruar një pamje më rinore.

3 funksione kryesore:

Përçim i thellë:

 • 16 herë më shumë thith produktet e lëkurës duke mundësuar marrjen e ushqyesve të nevojshëm
Dot Matrix radio frekuencë: 
 • Përçon energjinë me efikasitet, përmison lëkurën dhe tërheq lëkurën rreth syve
Valë Far-infrared 
 • Distanca e depërtimit deri në 8010 nm, direkt në dermis, duke stimuluar qelizat aktivizuese, duke promovuar regjenerimin e kolagjenit dhe rikthimin e elasticitetit.

Efektet:

  • Shtrengim të lëkurës
  • Face lifting
  • Largon rrudhat dhe lëmon rrudhat e vogla
  • Tkurr poret dhe përtërin lëkurën
  • Rikthen elasticitetin e lëkurës
  • Përmison teksturën e lëkurës
 • Zbardhon lëkurën

Ju lutem shikoni më poshtë opcionet e pagesës:

 • Pagesë me kartelë bankare (VISA, MASTER CARD, MAESTRO, VISA ELECTRON ETJ.);
 • Pagesë pas pranimit të porosisë (vlen vetëm për territorin e Republikës së Kosovës);
 • Transfer bankar:
 1. ProCredit Bank:
  Emri i kompanisë: UNI sh.p.k.
  Adresa: Sheshi “Nëna Terezë”, qendra tregtare, kati i parë, nr. 1, 10 000 Prishtinë, Republika e Kosovës.
  Emri i bankës: ProCredit Bank Kosovo J.S.C
  Numri i xhirollogarisë: 1189006791000179
  IBAN: XK051189006791000179
  SWIFT CODE: MBKOXKPRXXX
 2. TEB Bank:
  Emri i kompanisë: UNI sh.p.k.
  Adresa: Sheshi “Nëna Terezë”, qendra tregtare, kati i parë, nr. 1, 10 000 Prishtinë, Republika e Kosovës.
  Emri i bankës: TEB Bank
  Numri i xhirollogarisë: 2033000070613776
  IBAN: XK052033000070613776
  SWIFT CODE: TEBKXKPR
 • Western Union – Ardian Gashi, Prishtinë, Kosovë;
 • Money Gram – Ardian Gashi, Prishtinë, Kosovë;
 • PayPal.

Ne jemi kompania e parë nga shoqëritë me përgjegjësi të kufizuara, që u kemi mundësuar klientëve tanë shërbimin e pagesave me kartelë bankare – ONLINE.

Ju garantojmë për sigurinë e këtij shërbimi!

WORLDWIDE SHIPPING
Për herë të parë në historinë e tregut të kozmetikës në rajonin e Ballkanit, ne kemi filluar edhe me shërbimin e ri të transportimit të produkteve në të gjithë botën (WORLDWIDE SHIPPING), në mënyrë që të jemi sa më afër klientëve tanë.

Kompania e jonë ka arritur të lidhë marrëveshje bashkëpunimi për transportin e produkteve në të gjithë botën me DHL dhe me Posta e Kosovës Sh.A.

DHL është e pranishme në mbi 220 shtete dhe territore përgjatë gjithë globit, duke e bërë atë kompaninë më të madhe transportuese në botë. Me numër të personelit që e tejkalon shumë prej 350,000 vetash, DHL ju sjellë zgjidhje për një mori kërkesash sa i përket fushës së transportit.

Posta e Kosovës Sh.A. njihet për cilësi dhe besueshmëri jo vetëm në rajon, por edhe më gjerë, duke i përmbushur kërkesat e Bashkimit Evropian për cilësi dhe standarde. Posta e Kosovës Sh.A. ofron shërbime postare dhe shërbime tjera komerciale për qytetarët, bizneset, institucionet dhe organizatat e ndryshme në tregun vendor dhe atë ndërkombëtar, duke ofruar shërbime të standardeve të larta dhe shërbime inovative në hap me kërkesat e tregut, krahas zhvillimeve më të reja në teknologjinë informative.

BRENDA KOSOVËS – Dërgesat brenda territorit të Kosovës do të arrijnë për 24 orë pune.

SHTETET FQINJE (Shqipëri, Maqedoni, Serbi & Mal të Zi):

a. DHL – Dërgesat e porosive në shtetet fqinje do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar për 24 orë pune.

b. POSTA E KOSOVËS Sh.A. – Dërgesat e porosive në shtetet fqinje do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar më së largu brenda 10 ditë pune.
Shënim: Në bazë të përvojës sonë, dërgesat në 99% të rasteve arrijnë brenda 3-4 ditësh.

SHTETET EVROPIANE:

a. DHL – Dërgesat e porosive në shtetet europiane do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar për 24 orë pune.

b. POSTA E KOSOVËS Sh.A. – Dërgesat e porosive në shtetet evropiane do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar më së largu brenda 15 ditë pune.
Shënim: Në bazë të përvojës sonë, dërgesat në 99% të rasteve arrijnë brenda 7-10 ditësh.

SHTETET E TJERA:

a. DHL – Dërgesat e porosive në të gjitha shtetet e tjera të botës do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar për 48 orë pune.

b. POSTA E KOSOVËS Sh.A. – Dërgesat e porosive në të gjitha shtetet e tjera do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar më së largu brenda 30 ditë pune.
Shënim: Në bazë të përvojës sonë, dërgesat në 99% të rasteve arrijnë brenda 10-15 ditësh.

TRANSPORTI GRATIS
Transporti është GRATIS për të gjitha blerjet mbi €9.99. Për çdo blerje nën këtë shumë transporti paguhet plus €2.49 dhe vlen për të gjithë territorin e Republikës së Kosovës.

Kalkulo çmimin e transportit!

Ndoshta ju pëlqejnë

Produktet që keni shikuar më parë