SILCARE PERFECT CLEAR UV GEL BUILDER 15g | GELL NDËRTUES

Uni CosmeticsKodi:SL010315C

Çmimi:
€12,49

Taksat e përfshira

Statusi:
Në stok

Perfect High Quality UV Gel line është linjë me 3 faza, e cila është krijuar për stilistët të cilët fokusohen në cilësi. Ky produkt është tre herë me cilësi më të lartë, ofron rehati të madhe për punë dhe i bën klientët të kënaqur 100%. Linja e përkryer që nga fillimi është i zhvilluar duke i patur në konsideratë produktet më të mira të kombinuara me veti përbërëse të duhura, në mënyrë që 3 gellët e atillë të mund të krijojnë masë fleksibile dhe të qëndrueshme për thonjt.

Hapi i parë i bazës së gellit (vezioni i hollë, i rrallë, me brushë). Struktura e gellit lejon atë të lidhet më bazën natyrale, duke sjellur masë ngjitëse. Shtresa e shëruar e gellit “Bonder” është bazë për hapin e dytë – shtresën ndërtuese: e prodhuar nga gelli i fazës së II-të Builder clear. Hapi i tretë është gelli “Sealer” i cili përbëhet në mënyrë të përkryer me shtresat e mëparshme dhe e bën thoin me llak.

Ju lutem shikoni më poshtë opsionet e pagesës:

 • Pagesë me kartelë bankare (Visa, Master Card, Maestro, etj.)
 • Pagesë pas pranimit të porosisë (vlen vetëm për territorin e Republikës së Kosovës, Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut)
 • Transfer bankar
 • Western Union – Labinot Vitia, Prishtinë, Kosovë
 • Money Gram – Labinot Vitia, Prishtinë, Kosovë
Për informacione të tjera rreth të dhënave bankare, ju lutem klikoni këtu.
       Ju lutem shikoni më poshtë opsionet e transportit:
       • DHL
       • Posta e Kosovës
       • Posta Mik Mik
         WORLDWIDE SHIPPING
         Për herë të parë në historinë e tregut të kozmetikës në rajonin e Ballkanit, ne kemi filluar edhe me shërbimin e ri të transportimit të produkteve në të gjithë botën (Worldwide Shipping) në mënyrë që të jemi sa më afër klientëve tanë.

         Për sa kohë do të arrijë porosia juaj tek destinacioni i kërkuar apo për informacione të tjera, ju lutem klikoni këtu.

         Kalkulo çmimin e transportit!

         Ndoshta ju pëlqejnë

         Produktet që keni shikuar më parë