SILCARE IDEAL UV-LED / LED GEL AUTHENTIC CLEAR 30g | GELL NDËRTUES

Zbritje 61%
Uni CosmeticsKodi:5902560526530

Çmimi:
€7,49 €18,99

Taksat e përfshira

Statusi:
Në stok

IDEA'L - funksionon!

Linja e re e IDEAL UV-LED / LED GELS - krijuar për profesionistët, ata bëjnë përshtypje me cilësi. Ata janë një kombinim IDEAL i njohurive tona dhe nevojave tuaja!

IDEAL UV-LED / LED GEL është një xhel ndërtues për stilizimin e thonjve. Baza e xhelit bazohet në 100% në oligomerë falë kësaj produkti është jashtëzakonisht i trashë, formohet tepër i lehtë dhe ruan formën e tij, e gjithë kjo e bën atë të përsosur për stilistët dhe fillestarët profesionistë. Xheli është jashtëzakonisht e vështirë - zvogëlon streset mekanike, gjë që e bën produktin rezistent ndaj dëmtimit dhe gërryerjes, si pasojë, xheli e bën manikyrën të zgjasë për një kohë të gjatë dhe të duket shkëlqyese deri në stilizimin e ardhshëm. Për më tepër.

Falë teknologjisë unike të kontrollit, reagimi i polimerizimit u përhap me kalimin e kohës i cili lejonte uljen e emetimit të nxehtësisë. Për shkak të kësaj, ndjesia e djegies nën llambë është zvogëluar në minimum me temperaturën e dhomës në 20 - 25˚C.

Tiparet:

 • Emetimi i nxehtësisë përhapet me kalimin e kohës - Teknologjia e shërimit të kontrollit
 • tejet i trashë
 • ka fortësi të lartë
 • ka ngjitje të jashtëzakonshme
 • nuk bëhet e verdhë - për shkak të faktorëve të përdorur UV
 • rezistent ndaj dëmtimeve mekanike
 • jo-nivelizues

Mënyra e përdorimit: Përhapni xhel mbi pllakën e thonjve dhe kuroni nën 36W UV-LED ose llambë LED për 60 s. Në rast të zgjatjes së thonjve, aplikoni shtresë të hollë të shtresës bazë, kurë nën llambë, tjetër aplikoni shtresën e ndërtesës dhe përsëri shërojeni nën llambë.

KUJDES: Testuar në 23⁰C. Përgatitja mund të irritojë sytë dhe lëkurën. Në rast kontakti me sytë ose lëkurën - pije menjëherë me shumë ujë dhe kërkoni kujdes mjekësor. Mbajeni larg fëmijëve. Produkti është i përshtatshëm vetëm për përdorim profesional.

Përmasat Kartoni IDEA'L
69 x 69 x 69 mm

Ju lutem shikoni më poshtë opcionet e pagesës:

 • Pagesë me kartelë bankare (VISA, MASTER CARD, MAESTRO, VISA ELECTRON ETJ.);
 • Pagesë pas pranimit të porosisë (vlen vetëm për territorin e Republikës së Kosovës);
 • Transfer bankar:
 1. ProCredit Bank:
  Emri i kompanisë: UNI sh.p.k.
  Adresa: Sheshi “Nëna Terezë”, qendra tregtare, kati i parë, nr. 1, 10 000 Prishtinë, Republika e Kosovës.
  Emri i bankës: ProCredit Bank Kosovo J.S.C
  Numri i xhirollogarisë: 1189006791000179
  IBAN: XK051189006791000179
  SWIFT CODE: MBKOXKPRXXX
 2. TEB Bank:
  Emri i kompanisë: UNI sh.p.k.
  Adresa: Sheshi “Nëna Terezë”, qendra tregtare, kati i parë, nr. 1, 10 000 Prishtinë, Republika e Kosovës.
  Emri i bankës: TEB Bank
  Numri i xhirollogarisë: 2033000070613776
  IBAN: XK052033000070613776
  SWIFT CODE: TEBKXKPR
 • Western Union – Ardian Gashi, Prishtinë, Kosovë;
 • Money Gram – Ardian Gashi, Prishtinë, Kosovë;
 • PayPal.

Ne jemi kompania e parë nga shoqëritë me përgjegjësi të kufizuara, që u kemi mundësuar klientëve tanë shërbimin e pagesave me kartelë bankare – ONLINE.

Ju garantojmë për sigurinë e këtij shërbimi!

WORLDWIDE SHIPPING
Për herë të parë në historinë e tregut të kozmetikës në rajonin e Ballkanit, ne kemi filluar edhe me shërbimin e ri të transportimit të produkteve në të gjithë botën (WORLDWIDE SHIPPING), në mënyrë që të jemi sa më afër klientëve tanë.

Kompania e jonë ka arritur të lidhë marrëveshje bashkëpunimi për transportin e produkteve në të gjithë botën me DHL dhe me Posta e Kosovës Sh.A.

DHL është e pranishme në mbi 220 shtete dhe territore përgjatë gjithë globit, duke e bërë atë kompaninë më të madhe transportuese në botë. Me numër të personelit që e tejkalon shumë prej 350,000 vetash, DHL ju sjellë zgjidhje për një mori kërkesash sa i përket fushës së transportit.

Posta e Kosovës Sh.A. njihet për cilësi dhe besueshmëri jo vetëm në rajon, por edhe më gjerë, duke i përmbushur kërkesat e Bashkimit Evropian për cilësi dhe standarde. Posta e Kosovës Sh.A. ofron shërbime postare dhe shërbime tjera komerciale për qytetarët, bizneset, institucionet dhe organizatat e ndryshme në tregun vendor dhe atë ndërkombëtar, duke ofruar shërbime të standardeve të larta dhe shërbime inovative në hap me kërkesat e tregut, krahas zhvillimeve më të reja në teknologjinë informative.

BRENDA KOSOVËS – Dërgesat brenda territorit të Kosovës do të arrijnë për 24 orë pune.

SHTETET FQINJE (Shqipëri, Maqedoni, Serbi & Mal të Zi):

a. DHL – Dërgesat e porosive në shtetet fqinje do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar për 24 orë pune.

b. POSTA E KOSOVËS Sh.A. – Dërgesat e porosive në shtetet fqinje do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar më së largu brenda 10 ditë pune.
Shënim: Në bazë të përvojës sonë, dërgesat në 99% të rasteve arrijnë brenda 3-4 ditësh.

SHTETET EVROPIANE:

a. DHL – Dërgesat e porosive në shtetet europiane do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar për 24 orë pune.

b. POSTA E KOSOVËS Sh.A. – Dërgesat e porosive në shtetet evropiane do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar më së largu brenda 15 ditë pune.
Shënim: Në bazë të përvojës sonë, dërgesat në 99% të rasteve arrijnë brenda 7-10 ditësh.

SHTETET E TJERA:

a. DHL – Dërgesat e porosive në të gjitha shtetet e tjera të botës do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar për 48 orë pune.

b. POSTA E KOSOVËS Sh.A. – Dërgesat e porosive në të gjitha shtetet e tjera do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar më së largu brenda 30 ditë pune.
Shënim: Në bazë të përvojës sonë, dërgesat në 99% të rasteve arrijnë brenda 10-15 ditësh.

TRANSPORTI GRATIS
Transporti është GRATIS për të gjitha blerjet mbi €9.99. Për çdo blerje nën këtë shumë transporti paguhet plus €2.49 dhe vlen për të gjithë territorin e Republikës së Kosovës.

Kalkulo çmimin e transportit!

Ndoshta ju pëlqejnë

Produktet që keni shikuar më parë