SILCARE COLOR IT HYBRID SOAK OFF REMOVER BLACK GRAPE 570ML | HEQËS I LLAK GELLIT

Uni CosmeticsKodi:5902232128505

Çmimi:
€6,99

Taksat e përfshira

Statusi:
Në stok

Soak off Hybrid Gel Remover me vajra në mënyrë madhështore e largon gellin hibrid duke e tretur atë në mënyrë që të larget lehtë nga thoi. Lëngu përmban vajra speficike natyrale të zgjedhura të cilat ndihmojnë në rigjenerimin, përforcimin, ushqyerjen dhe me lagështi e thonjve dhe kutikulave.

Përtërinë – Përforcon – Mbronë

Lëngu për largimin e gellit hibrid përmban 3 vajra natyrale: vaj të avokados, të farës së rrushit si dhe të ullirit të gjelbër. E largon gellin hibrid dhe në të njejtën kohë përkujdeset për thonjt dhe kutikulat. Lëngu mbron thoit kundër tharrjes së tepërt dhe humbjes së ujit, duke sjellur nivel të përshtatshëm të lagështisë, si rezultat i vajrave të avokados dhe ullirit. Përkrah ushqyerjen e thoit dhe kutikulës dhe sjellë shkëlqim të butë pas largimit të gellit hibrid, prap, krejt kjo si rezultat i vajit të avokados dhe ullirit. Këta përbërës përmbajnë EFA që dominohen nga acidi oleic, beta-karotenë, vitaminat: A, B6, D dhe E, lecitin, minerale, potassium, calcium dhe fotosterol. Vajrat, sidomos ato nga ulliri, veprojnë si anti-inflamator, me efekte relaksuese dhe çlodhëse, duke e penetruar lëkurën lehtësisht.

Produkti rekomandohet për njerëz të cilët, pas largimit të gellit hibrid, e bëjnë manikyrën e re. I jep lëkurës aromë të butë dhe me shije të pemëve.

Veçoritë: 

  • përmban 3 lloje natyrale të vajrave nga: avokado, fara e rrushit dhe ulliri i gjelbër

  • i u rekomandohet njerëzve të cilët, pas largimit të gellit hibrid e bëjnë manikyrën

  • i jep lëkurës aromë të rrushit të zi në lëkurë.

  • mbron thoin kundër tharrjes së tepërt

  • e ushqen thoin duke e bërë atë të butë dhe me shkëlqim

  • e bën kutikulën me lagështi

 • vepron si kundër-inflamator, zbutës dhe relaksues

Mënyra e përdorimit: bëjeni jastëkun e pambukut të njomë apo mbështjellësin e shtresën metalike të aluminit me lëng dhe vendoseni mbi thonj ku është përdorur gelli hibrid dhe prisni 7 deri 10 minuta. Më pas, largoni mbetjet e gellit hibrid me përdorimin e shkopit kozmetik të drurit.

Ju lutem shikoni më poshtë opcionet e pagesës:

 • Pagesë me kartelë bankare (VISA, MASTER CARD, MAESTRO, VISA ELECTRON ETJ.);
 • Pagesë pas pranimit të porosisë (vlen vetëm për territorin e Republikës së Kosovës);
 • Transfer bankar:
 1. ProCredit Bank:
  Emri i kompanisë: UNI sh.p.k.
  Adresa: Sheshi “Nëna Terezë”, qendra tregtare, kati i parë, nr. 1, 10 000 Prishtinë, Republika e Kosovës.
  Emri i bankës: ProCredit Bank Kosovo J.S.C
  Numri i xhirollogarisë: 1189006791000179
  IBAN: XK051189006791000179
  SWIFT CODE: MBKOXKPRXXX
 2. TEB Bank:
  Emri i kompanisë: UNI sh.p.k.
  Adresa: Sheshi “Nëna Terezë”, qendra tregtare, kati i parë, nr. 1, 10 000 Prishtinë, Republika e Kosovës.
  Emri i bankës: TEB Bank
  Numri i xhirollogarisë: 2033000070613776
  IBAN: XK052033000070613776
  SWIFT CODE: TEBKXKPR
 • Western Union – Ardian Gashi, Prishtinë, Kosovë;
 • Money Gram – Ardian Gashi, Prishtinë, Kosovë;
 • PayPal.

Ne jemi kompania e parë nga shoqëritë me përgjegjësi të kufizuara, që u kemi mundësuar klientëve tanë shërbimin e pagesave me kartelë bankare – ONLINE.

Ju garantojmë për sigurinë e këtij shërbimi!

WORLDWIDE SHIPPING
Për herë të parë në historinë e tregut të kozmetikës në rajonin e Ballkanit, ne kemi filluar edhe me shërbimin e ri të transportimit të produkteve në të gjithë botën (WORLDWIDE SHIPPING), në mënyrë që të jemi sa më afër klientëve tanë.

Kompania e jonë ka arritur të lidhë marrëveshje bashkëpunimi për transportin e produkteve në të gjithë botën me DHL dhe me Posta e Kosovës Sh.A.

DHL është e pranishme në mbi 220 shtete dhe territore përgjatë gjithë globit, duke e bërë atë kompaninë më të madhe transportuese në botë. Me numër të personelit që e tejkalon shumë prej 350,000 vetash, DHL ju sjellë zgjidhje për një mori kërkesash sa i përket fushës së transportit.

Posta e Kosovës Sh.A. njihet për cilësi dhe besueshmëri jo vetëm në rajon, por edhe më gjerë, duke i përmbushur kërkesat e Bashkimit Evropian për cilësi dhe standarde. Posta e Kosovës Sh.A. ofron shërbime postare dhe shërbime tjera komerciale për qytetarët, bizneset, institucionet dhe organizatat e ndryshme në tregun vendor dhe atë ndërkombëtar, duke ofruar shërbime të standardeve të larta dhe shërbime inovative në hap me kërkesat e tregut, krahas zhvillimeve më të reja në teknologjinë informative.

BRENDA KOSOVËS – Dërgesat brenda territorit të Kosovës do të arrijnë për 24 orë pune.

SHTETET FQINJE (Shqipëri, Maqedoni, Serbi & Mal të Zi):

a. DHL – Dërgesat e porosive në shtetet fqinje do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar për 24 orë pune.

b. POSTA E KOSOVËS Sh.A. – Dërgesat e porosive në shtetet fqinje do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar më së largu brenda 10 ditë pune.
Shënim: Në bazë të përvojës sonë, dërgesat në 99% të rasteve arrijnë brenda 3-4 ditësh.

SHTETET EVROPIANE:

a. DHL – Dërgesat e porosive në shtetet europiane do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar për 24 orë pune.

b. POSTA E KOSOVËS Sh.A. – Dërgesat e porosive në shtetet evropiane do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar më së largu brenda 15 ditë pune.
Shënim: Në bazë të përvojës sonë, dërgesat në 99% të rasteve arrijnë brenda 7-10 ditësh.

SHTETET E TJERA:

a. DHL – Dërgesat e porosive në të gjitha shtetet e tjera të botës do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar për 48 orë pune.

b. POSTA E KOSOVËS Sh.A. – Dërgesat e porosive në të gjitha shtetet e tjera do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar më së largu brenda 30 ditë pune.
Shënim: Në bazë të përvojës sonë, dërgesat në 99% të rasteve arrijnë brenda 10-15 ditësh.

TRANSPORTI GRATIS
Transporti është GRATIS për të gjitha blerjet mbi €9.99. Për çdo blerje nën këtë shumë transporti paguhet plus €2.49 dhe vlen për të gjithë territorin e Republikës së Kosovës.

Kalkulo çmimin e transportit!

Ndoshta ju pëlqejnë

Produktet që keni shikuar më parë