SILCARE BASE ONE UV GEL BUILDER PINK 250g | GELL NDËRTUES

Uni CosmeticsKodi:5902560542189

Çmimi:
€39,99

Taksat e përfshira

Statusi:
Në stok

Gellët Base One janë krijuar në bazë të një recepte moderne që prodhon sekuenca të jashtëzakonshme polimerike të masës së gellit. Vendosja relevante e njësive e bën atë masë të qëndrueshme dhe fleksibile dhe në të njejtën kohë ka një ngjitje shumë të mirë edhe tek shtrati i thoit natyral si dhe atij artificial.

Base One Pink është një gell transparent, ideal për të ndërtuar thoin artificial si në shabllon. Me lehtësi ju mund të kombinoni elementet me gellët e tjerë apo akrilikët. Me trashësi mesatare, vetënivelizuese - sjellë një nivel të rehatisë. Duke eliminuar produktin e acidit akrilik merret duke bërë efekt më të përshtatshëm tek pllaka e thoit ne krahasim me gellët standard UV.

VEÇORITË:

 • Produkt pa acid!
 • Pa ngjyrë
 • Me trashësi mesatare
 • Veti shumë të mirë vetë-nivelizuese
 • Një-fazorë

SI TA PËRDORNI: shpërndani gellin tek pllaka e thoit dhe trajtojeni me llambë UV me fuqi prej 36W për një periudhë prej 2 minutash. Shtresa e lartë, pas heqjes, nuk kërkon që ta lyeni përsëri.

Base One Line është një linjë një-fazore, e cila falë zhvillimit nga produktet më të mira të kombinuara në proporcione të duhura, mund të përdoret me një proces tre-fazor. Falë kësaj, dekorimet do të qëndrojnë më gjatë dhe do ta përjetojmë intenzitetin e tyre për një periudhë më të gjatë.

Hapi i parë është gelli ndërshtresor (p.sh. Base Gel One Bonder) që e shton nivelin e ngjitjes të masës së gellit. Është ideal për çfardo lloji të pllakës së thoit. Gelli formon një filter mbrojtës në mes të thoit dhe gellit e cila shton nivelin e ngjitjes së gellëve pasues. Përdoret ekskluzivisht për metodën e gellit.

Shtresa e trajtuar e gellit të "Bonder" është një primer për hapin e dytë që është ndërtimi i shtresës: e prodhuar me gell siç është Base One Pink - V. Hapi i tretë është gelli si Base One Shining, e cila përshtatet në mënyrë të përsosur me shtresat paraprake dhe shton shkëlqim tek thonjt.

 

Ju lutem shikoni më poshtë opsionet e pagesës:

 • Pagesë me kartelë bankare (Visa, Master Card, Maestro, etj.)
 • Pagesë pas pranimit të porosisë (vlen vetëm për territorin e Republikës së Kosovës, Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut)
 • Transfer bankar
 • Western Union – Labinot Vitia, Prishtinë, Kosovë
 • Money Gram – Labinot Vitia, Prishtinë, Kosovë
Për informacione të tjera rreth të dhënave bankare, ju lutem klikoni këtu.
       Ju lutem shikoni më poshtë opsionet e transportit:
       • DHL
       • Posta e Kosovës
       • Posta Mik Mik
         WORLDWIDE SHIPPING
         Për herë të parë në historinë e tregut të kozmetikës në rajonin e Ballkanit, ne kemi filluar edhe me shërbimin e ri të transportimit të produkteve në të gjithë botën (Worldwide Shipping) në mënyrë që të jemi sa më afër klientëve tanë.

         Për sa kohë do të arrijë porosia juaj tek destinacioni i kërkuar apo për informacione të tjera, ju lutem klikoni këtu.

         Kalkulo çmimin e transportit!

         Ndoshta ju pëlqejnë

         Produktet që keni shikuar më parë