SILCARE BASE ONE BONDER GEL ACID 15G | PËRFORCUES PËR GELL

Uni CosmeticsKodi:BO-BK

Çmimi:
€6,99

Taksat e përfshira

Statusi:
Në stok

Cilësia e lartë e  bazës së gellit Base One Bonder 15 ml e rritë masën ngjitëse të gellit. Produkti është i shkëlqyeshëm për thonjë problematik dhe për bazën e butë të thonjve.

Gellët Base One janë krijuar duke u bazuar në formulë moderne, e cila ka mundësuar marrjen e rrjetit të qëndrueshëm të polimerit të masës së gellit. Për shkak të aranzhimit të pjesëzave të duhura, masa është shumë e qëndrueshme, elastike dhe në të njejtën kohë ka masë ngjitëse tek tipsat dhe tek baza natyrale e thoit.

Cilësia e lartë e bazës së gellit Base One Bonder 15 ml e rritë masën ngjitëse të gellit. Produkti është i shkëlqyeshëm për thonj problematik dhe për bazën e butë të thonjve. Gelli formon filter mbrojtës në mes të bazës së thoit dhe gellit, duke e përmirësuar ngjitjen e gellëve, të cilët përdoren pastaj. Kërkohet që të trajtohen me UV llambë. Mund të përdoret vetëm me metodën e gellit.

VEÇORITË: 

 • Produkt acidik
 • Shton masën ngjitëse të gellit
 • Përdoret eksluzivisht tek metodat e gellit
MËNYRA E PËRDORIMIT: shpërndajeni gellin në thonj dhe thajeni me llambë UV me fuqi 36W për një periudhë prej 2 minutash. Shtresa e sipërme pas tërheqjes nuk ka nevojë të ngjyroset përsëri.

Base One Line është linjë një-fazëshe, e cila falë zhvillimit duke përfshirë kombinimin e produkteve më të mira në proporcionet e duhura, mund të përdoret në proces me tre faza. Si rezultat, dekorimet do të kenë qëndrueshmëri më të gjatë, duke na mundësuar që të kënaqemi me intenzitetin e tyre të gjatë.

Hapi i parë është baza e gellit (psh Base One Bonder Gell) e cila shton masën ngjitëse të gellit. Është ideale për çdo lloj të bazës së thonjve. Gelli formon filter mbrojtës në mes të bazës së thoit dhe gellit, duke e përmirësuar ngjitjen e shtresave të gellit më vonë. Mund të përdoret vetëm për metodën e gellit.

Shtresa e trajtuar e gellit “Blonder” është baza e hapit të dytë, i cila është ndërtimi i shtresës e prodhuar me gell siç është Base One Clear – V. Hapi i tretë është gelli si Base One Shining, e cila përshtatet në mënyrë të përkryer me shtresat e vendosura më parë si dhe shton shndëritje tek thonjt.

Ju lutem shikoni më poshtë opsionet e pagesës:

 • Pagesë me kartelë bankare (Visa, Master Card, Maestro, etj.)
 • Pagesë pas pranimit të porosisë (vlen vetëm për territorin e Republikës së Kosovës, Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut)
 • Transfer bankar
 • Western Union – Labinot Vitia, Prishtinë, Kosovë
 • Money Gram – Labinot Vitia, Prishtinë, Kosovë
Për informacione të tjera rreth të dhënave bankare, ju lutem klikoni këtu.
       Ju lutem shikoni më poshtë opsionet e transportit:
       • DHL
       • Posta e Kosovës
       • Posta Mik Mik
         WORLDWIDE SHIPPING
         Për herë të parë në historinë e tregut të kozmetikës në rajonin e Ballkanit, ne kemi filluar edhe me shërbimin e ri të transportimit të produkteve në të gjithë botën (Worldwide Shipping) në mënyrë që të jemi sa më afër klientëve tanë.

         Për sa kohë do të arrijë porosia juaj tek destinacioni i kërkuar apo për informacione të tjera, ju lutem klikoni këtu.

         Kalkulo çmimin e transportit!

         Ndoshta ju pëlqejnë

         Produktet që keni shikuar më parë