SILCARE REVOLUTION 10in1 HYBRID GEL CLEAR AIR LESS 15g | GELL NDËRTUES

Uni CosmeticsKodi:5902560528862

Çmimi:
€12,99

Taksat e përfshira

Statusi:
Në stok

Ka arritur Revolucioni!

Silcare 10in1 Revolution Hybrid Gel është një produkt me 10 veti! Ju mund ta përdorni atë për të forcuar thonjtë e brishtë dhe të dobët, të ndërtoni formën e thonjve ose të zgjatni ato. Mund të aplikohet i vetëm ose si një bazë nën një hibrid me ngjyrë. Në dispozicion prej 2 ngjyrave: Clear dhe Light Pink.

Produkti mund të përdoret në të gjitha llojet e thonjve, madje edhe në ato të dobëta. Do e zgjasë qëndrueshmërinë e një manikyri.

I pazëvendësueshëm, inovativ, revolucionarë!

Silcare 10in1 Revoultion Hybrid Gel është: 

  1. Bazë: e përshtatshme si një bazë nën një gell apo hibrid manikyr
  1. Krijim të harkut: falë përbërjes me trashësi të mesme dhe veti për vetë-nivelizuese, është i mirë për krijimin e harkut C, mbushjen e thonjve si dhe rifreskimin e një manikyri
  1. Zgjatje: thiksotropia e duhur e produktit lejon të zgjasni thoin në formën e dëshiruar
  1. Qëndrueshmëri mekanike dhe termike: produkti ka veti të përsosura mekanike pas tharjes dhe funksionon në mënyrë ideale me thoin natyral, nuk është i ndjeshëm në temperaturë, falë kësaj vetie stilizimi mban formën dhe fortësinë me një qëndrueshmëri të lartë.
  1. Top: mund të përdoret si një shtresë top
  1. Fortësim: fortëson në mënyrë fizike thoin duke krijuar një shtresë të fortë që e mbron pllakën e thoit ndaj faktorëve të jashtëm.
  1. A keratinë natyrale të hidrolizuar
  1. Amino acide
  1. Minerale 
 1. Vitamina
Mënyra e përdorimit:

Formulimi bazë: aplikoni një shtresë të hollë në thoin natyral dhe thajeni në një llambë 36w UV-LED ose LED për 1 minutë. Për zgjatje të thonjve, aplikoni një shtresë të hollë dhe pastaj 2 shtresa më të trasha.

Formulimi top: thajeni në një llambë 36w UV-LED ose LED për 1 minutë.

Ju lutem shikoni më poshtë opcionet e pagesës:

 • Pagesë me kartelë bankare (VISA, MASTER CARD, MAESTRO, VISA ELECTRON ETJ.);
 • Pagesë pas pranimit të porosisë (vlen vetëm për territorin e Republikës së Kosovës);
 • Transfer bankar:
 1. ProCredit Bank:
  Emri i kompanisë: UNI sh.p.k.
  Adresa: Sheshi “Nëna Terezë”, qendra tregtare, kati i parë, nr. 1, 10 000 Prishtinë, Republika e Kosovës.
  Emri i bankës: ProCredit Bank Kosovo J.S.C
  Numri i xhirollogarisë: 1189006791000179
  IBAN: XK051189006791000179
  SWIFT CODE: MBKOXKPRXXX
 2. TEB Bank:
  Emri i kompanisë: UNI sh.p.k.
  Adresa: Sheshi “Nëna Terezë”, qendra tregtare, kati i parë, nr. 1, 10 000 Prishtinë, Republika e Kosovës.
  Emri i bankës: TEB Bank
  Numri i xhirollogarisë: 2033000070613776
  IBAN: XK052033000070613776
  SWIFT CODE: TEBKXKPR
 • Western Union – Ardian Gashi, Prishtinë, Kosovë;
 • Money Gram – Ardian Gashi, Prishtinë, Kosovë;
 • PayPal.

Ne jemi kompania e parë nga shoqëritë me përgjegjësi të kufizuara, që u kemi mundësuar klientëve tanë shërbimin e pagesave me kartelë bankare – ONLINE.

Ju garantojmë për sigurinë e këtij shërbimi!

WORLDWIDE SHIPPING
Për herë të parë në historinë e tregut të kozmetikës në rajonin e Ballkanit, ne kemi filluar edhe me shërbimin e ri të transportimit të produkteve në të gjithë botën (WORLDWIDE SHIPPING), në mënyrë që të jemi sa më afër klientëve tanë.

Kompania e jonë ka arritur të lidhë marrëveshje bashkëpunimi për transportin e produkteve në të gjithë botën me DHL dhe me Posta e Kosovës Sh.A.

DHL është e pranishme në mbi 220 shtete dhe territore përgjatë gjithë globit, duke e bërë atë kompaninë më të madhe transportuese në botë. Me numër të personelit që e tejkalon shumë prej 350,000 vetash, DHL ju sjellë zgjidhje për një mori kërkesash sa i përket fushës së transportit.

Posta e Kosovës Sh.A. njihet për cilësi dhe besueshmëri jo vetëm në rajon, por edhe më gjerë, duke i përmbushur kërkesat e Bashkimit Evropian për cilësi dhe standarde. Posta e Kosovës Sh.A. ofron shërbime postare dhe shërbime tjera komerciale për qytetarët, bizneset, institucionet dhe organizatat e ndryshme në tregun vendor dhe atë ndërkombëtar, duke ofruar shërbime të standardeve të larta dhe shërbime inovative në hap me kërkesat e tregut, krahas zhvillimeve më të reja në teknologjinë informative.

BRENDA KOSOVËS – Dërgesat brenda territorit të Kosovës do të arrijnë për 24 orë pune.

SHTETET FQINJE (Shqipëri, Maqedoni, Serbi & Mal të Zi):

a. DHL – Dërgesat e porosive në shtetet fqinje do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar për 24 orë pune.

b. POSTA E KOSOVËS Sh.A. – Dërgesat e porosive në shtetet fqinje do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar më së largu brenda 10 ditë pune.
Shënim: Në bazë të përvojës sonë, dërgesat në 99% të rasteve arrijnë brenda 3-4 ditësh.

SHTETET EVROPIANE:

a. DHL – Dërgesat e porosive në shtetet europiane do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar për 24 orë pune.

b. POSTA E KOSOVËS Sh.A. – Dërgesat e porosive në shtetet evropiane do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar më së largu brenda 15 ditë pune.
Shënim: Në bazë të përvojës sonë, dërgesat në 99% të rasteve arrijnë brenda 7-10 ditësh.

SHTETET E TJERA:

a. DHL – Dërgesat e porosive në të gjitha shtetet e tjera të botës do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar për 48 orë pune.

b. POSTA E KOSOVËS Sh.A. – Dërgesat e porosive në të gjitha shtetet e tjera do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar më së largu brenda 30 ditë pune.
Shënim: Në bazë të përvojës sonë, dërgesat në 99% të rasteve arrijnë brenda 10-15 ditësh.

TRANSPORTI GRATIS
Transporti është GRATIS për të gjitha blerjet mbi €9.99. Për çdo blerje nën këtë shumë transporti paguhet plus €2.49 dhe vlen për të gjithë territorin e Republikës së Kosovës.

Kalkulo çmimin e transportit!

Ndoshta ju pëlqejnë

Produktet që keni shikuar më parë