SKINCARE OPTIONS SKIN CLEAN & REPLEANISH THE NUTRION KD-900 | MAKINË PËR PASTRIM DHE USHQIM TE LËKURES

Uni CosmeticsKodi:KD-9000

Çmimi:
€69,99

Taksat e përfshira

Statusi:
Në stok

Arrini një lëkurë rinore me lehtësi dhe shpejtë me anë të kësaj makine e cila funksionon me anë të sistemit Galvanik, sistem i njohur për super funksionet e tija me jone pozitive dhe jonet negative me anë të së cilave lëkura juaj pastrohet nga toksinat që gjenden në të si dhe në të njejtën kohë merr lëndë ushqyese të nevojshme për lëkurë.

Karakteristikat 

  • I mbartshëm, me mundësinë e rimbushjes, pa kabëll

 • Ofron një kontrollë të nivelit të fuqisë së intenzitetit
Funksioni Galvanik është i thjeshtë për tu manovruar me një fuqi të rregullueshme, gjithashtu jone pozitive dhe negative. Makina është e lehtë për tu manovruar dhe nuk kërkon aftësi të veçanta dhe jep rezultate vetëm pas disa përdorimeve.

4 funksione kryesore: 

  1. Pastrim: përçueshmëri të joneve pozitive + Vibrim me mikrovalë

  1. Lëvizjet: me rrymë + depërtim i nxehtë + vibrim me mikrovalë

  1. Ushqyes: përçueshmëri të joneve negative + depërtim i nxehët

 1. Lifting: rrymë + vibrim me mikrovalë.

Ju lutem shikoni më poshtë opsionet e pagesës:

 • Pagesë me kartelë bankare (Visa, Master Card, Maestro, etj.)
 • Pagesë pas pranimit të porosisë (vlen vetëm për territorin e Republikës së Kosovës, Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut)
 • Transfer bankar
 • Western Union – Labinot Vitia, Prishtinë, Kosovë
 • Money Gram – Labinot Vitia, Prishtinë, Kosovë
Për informacione të tjera rreth të dhënave bankare, ju lutem klikoni këtu.
       Ju lutem shikoni më poshtë opsionet e transportit:
       • DHL
       • Posta e Kosovës
       • Posta Mik Mik
         WORLDWIDE SHIPPING
         Për herë të parë në historinë e tregut të kozmetikës në rajonin e Ballkanit, ne kemi filluar edhe me shërbimin e ri të transportimit të produkteve në të gjithë botën (Worldwide Shipping) në mënyrë që të jemi sa më afër klientëve tanë.

         Për sa kohë do të arrijë porosia juaj tek destinacioni i kërkuar apo për informacione të tjera, ju lutem klikoni këtu.

         Kalkulo çmimin e transportit!

         Ndoshta ju pëlqejnë

         Produktet që keni shikuar më parë