LANCOME LA NUIT TRESOR 50ML & MASCARA 2ML | PARFUM & MASKARË PËR FEMRA

Uni CosmeticsKodi:3614272320598

Çmimi:
€84,49

Taksat e përfshira

Statusi:
Në stok

La Nuit Tresor Lancome - një aromë për gratë, i përket një grupi aromash gustative orientale.

Zbuloni La Nuit Tresor, një parfum të zjarrtë, të ndezur për gratë me aromë të mjedrës të freskët, temjanit dhe vaniljes, me një zemër magjepsëse të aromës së trëndafilit të zi.

Kutia përmbanë: 

  • La Nuit Tresor Lancome 50ml
  • Mascara Hypnose travel size 2ml

  Ju lutem shikoni më poshtë opcionet e pagesës:

  • Pagesë me kartelë bankare (VISA, MASTER CARD, MAESTRO, VISA ELECTRON ETJ.);
  • Pagesë pas pranimit të porosisë (vlen vetëm për territorin e Republikës së Kosovës);
  • Transfer bankar:
  1. ProCredit Bank:
   Emri i kompanisë: UNI sh.p.k.
   Adresa: Sheshi “Nëna Terezë”, qendra tregtare, kati i parë, nr. 1, 10 000 Prishtinë, Republika e Kosovës.
   Emri i bankës: ProCredit Bank Kosovo J.S.C
   Numri i xhirollogarisë: 1189006791000179
   IBAN: XK051189006791000179
   SWIFT CODE: MBKOXKPRXXX
  2. TEB Bank:
   Emri i kompanisë: UNI sh.p.k.
   Adresa: Sheshi “Nëna Terezë”, qendra tregtare, kati i parë, nr. 1, 10 000 Prishtinë, Republika e Kosovës.
   Emri i bankës: TEB Bank
   Numri i xhirollogarisë: 2033000070613776
   IBAN: XK052033000070613776
   SWIFT CODE: TEBKXKPR
  • Western Union – Ardian Gashi, Prishtinë, Kosovë;
  • Money Gram – Ardian Gashi, Prishtinë, Kosovë;
  • PayPal.

  Ne jemi kompania e parë nga shoqëritë me përgjegjësi të kufizuara, që u kemi mundësuar klientëve tanë shërbimin e pagesave me kartelë bankare – ONLINE.

  Ju garantojmë për sigurinë e këtij shërbimi!

  WORLDWIDE SHIPPING
  Për herë të parë në historinë e tregut të kozmetikës në rajonin e Ballkanit, ne kemi filluar edhe me shërbimin e ri të transportimit të produkteve në të gjithë botën (WORLDWIDE SHIPPING), në mënyrë që të jemi sa më afër klientëve tanë.

  Kompania e jonë ka arritur të lidhë marrëveshje bashkëpunimi për transportin e produkteve në të gjithë botën me DHL dhe me Posta e Kosovës Sh.A.

  DHL është e pranishme në mbi 220 shtete dhe territore përgjatë gjithë globit, duke e bërë atë kompaninë më të madhe transportuese në botë. Me numër të personelit që e tejkalon shumë prej 350,000 vetash, DHL ju sjellë zgjidhje për një mori kërkesash sa i përket fushës së transportit.

  Posta e Kosovës Sh.A. njihet për cilësi dhe besueshmëri jo vetëm në rajon, por edhe më gjerë, duke i përmbushur kërkesat e Bashkimit Evropian për cilësi dhe standarde. Posta e Kosovës Sh.A. ofron shërbime postare dhe shërbime tjera komerciale për qytetarët, bizneset, institucionet dhe organizatat e ndryshme në tregun vendor dhe atë ndërkombëtar, duke ofruar shërbime të standardeve të larta dhe shërbime inovative në hap me kërkesat e tregut, krahas zhvillimeve më të reja në teknologjinë informative.

  BRENDA KOSOVËS – Dërgesat brenda territorit të Kosovës do të arrijnë për 24 orë pune.

  SHTETET FQINJE (Shqipëri, Maqedoni, Serbi & Mal të Zi):

  a. DHL – Dërgesat e porosive në shtetet fqinje do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar për 24 orë pune.

  b. POSTA E KOSOVËS Sh.A. – Dërgesat e porosive në shtetet fqinje do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar më së largu brenda 10 ditë pune.
  Shënim: Në bazë të përvojës sonë, dërgesat në 99% të rasteve arrijnë brenda 3-4 ditësh.

  SHTETET EVROPIANE:

  a. DHL – Dërgesat e porosive në shtetet europiane do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar për 24 orë pune.

  b. POSTA E KOSOVËS Sh.A. – Dërgesat e porosive në shtetet evropiane do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar më së largu brenda 15 ditë pune.
  Shënim: Në bazë të përvojës sonë, dërgesat në 99% të rasteve arrijnë brenda 7-10 ditësh.

  SHTETET E TJERA:

  a. DHL – Dërgesat e porosive në të gjitha shtetet e tjera të botës do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar për 48 orë pune.

  b. POSTA E KOSOVËS Sh.A. – Dërgesat e porosive në të gjitha shtetet e tjera do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar më së largu brenda 30 ditë pune.
  Shënim: Në bazë të përvojës sonë, dërgesat në 99% të rasteve arrijnë brenda 10-15 ditësh.

  TRANSPORTI GRATIS
  Transporti është GRATIS për të gjitha blerjet mbi €9.99. Për çdo blerje nën këtë shumë transporti paguhet plus €2.49 dhe vlen për të gjithë territorin e Republikës së Kosovës.

  Kalkulo çmimin e transportit!

  Ndoshta ju pëlqejnë

  Produktet që keni shikuar më parë