SILCARE HELP TO QUICK FIX MYCO UV.LED GEL 15g | GELL NDËRTUES PA ACID

Uni CosmeticsKodi:5902560526707

Çmimi:
€12,99

Taksat e përfshira

Statusi:
Në stok

HELP TO... Quick Fix Myco UV / LED Gel - një risi e përkryer në treg!

UV-LED / LED gell ndërtues me një përbërje aktive për stilizimin e thonjve problematike.

Krijuar në baza të teknologjisë të përfshirjes së përbërësve aktiv gell ndërtues pa acid i cili përdoret për zgjatjen dhe ndërtimin e thonjve në duar dhe këmbë. Falë formulës e cila përmban 3 substanca të ndryshme aktive, produkti është i përshtatshëm për ata që janë të ekspozuar në mikrobe patogjene. Përdorimi i komponenteve të cilat nuk klasifikohen si irritues të lëkurës, lejon krijimin e një baze gelli hipoalergjenik, i cili është një zgjidhje e përsosur për njerëz me pllakë të ndjeshme, të brishtë dhe delikate. Gjithashtu, përdorimi i mekanizmit Control Curing minimizon ndjesinë e të nxehtit deri sa thahen thonjtë në UV-LED llambë dhe LED.

Përbërja aktive përfshinë: 

  • Piroktone Olamine: një substancë antiseptike, antibakteriale dhe këpurdhëvrasës.

  • Faex ekstrakt: ekstrakt i ekstraktuar nga maja e birrës. E pasur me bitamina, acid pantotenik dhe aminoacide, duke përfshirë amino acidet sulfurike - metionine. Gjithashtu, ka veti anti-inflamatore, antibakteriale, antiseptike si dhe qetësuese.

 • Undecylenamide DEA - jep aktivitet fungistatik dhe koncentrim më të lartë të këpurdhëvrasësve. Funksionon në mycelium dhe spore.
Posedon një kombinim unik të përbërësve duke përfshirë majën nga birra e cila ka veti qetësuese, acid undecylenic derivativ dhe pyroctan olamine, e cila ka efekt të reduktimit të qerosjes së lëkurës.

Karakteristikat:

  • Pa acid, gell ndërtues UV-LED dhe LED

  • Dizajnuar për stilizimin e pllakës së thonjve problematike

  • Nuk përmban përbërës irritues për lëkurën

  • Krijuar me teknologjinë Control Curing

  • Krijuar në bazë të teknologjisë së përfshirjes së përbërësve aktiv

 • Dendësi të trashë
Mënyra e përdorimit: aplikojeni në thonj dhe thajeni në llambë UV-LED ose LED 36w për 60 sekonda. Kur bëni zgjatje të thonjve, aplikoni një shtresë baze të hollë, thajeni në llambë dhe pastaj aplikoni shtresë nga gelli ndërtues dhe përsëri thajeni në llambë.

Ju lutem shikoni më poshtë opcionet e pagesës:

 • Pagesë me kartelë bankare (VISA, MASTER CARD, MAESTRO, VISA ELECTRON ETJ.);
 • Pagesë pas pranimit të porosisë (vlen vetëm për territorin e Republikës së Kosovës);
 • Transfer bankar:
 1. ProCredit Bank:
  Emri i kompanisë: UNI sh.p.k.
  Adresa: Sheshi “Nëna Terezë”, qendra tregtare, kati i parë, nr. 1, 10 000 Prishtinë, Republika e Kosovës.
  Emri i bankës: ProCredit Bank Kosovo J.S.C
  Numri i xhirollogarisë: 1189006791000179
  IBAN: XK051189006791000179
  SWIFT CODE: MBKOXKPRXXX
 2. TEB Bank:
  Emri i kompanisë: UNI sh.p.k.
  Adresa: Sheshi “Nëna Terezë”, qendra tregtare, kati i parë, nr. 1, 10 000 Prishtinë, Republika e Kosovës.
  Emri i bankës: TEB Bank
  Numri i xhirollogarisë: 2033000070613776
  IBAN: XK052033000070613776
  SWIFT CODE: TEBKXKPR
 • Western Union – Ardian Gashi, Prishtinë, Kosovë;
 • Money Gram – Ardian Gashi, Prishtinë, Kosovë;
 • PayPal.

Ne jemi kompania e parë nga shoqëritë me përgjegjësi të kufizuara, që u kemi mundësuar klientëve tanë shërbimin e pagesave me kartelë bankare – ONLINE.

Ju garantojmë për sigurinë e këtij shërbimi!

WORLDWIDE SHIPPING
Për herë të parë në historinë e tregut të kozmetikës në rajonin e Ballkanit, ne kemi filluar edhe me shërbimin e ri të transportimit të produkteve në të gjithë botën (WORLDWIDE SHIPPING), në mënyrë që të jemi sa më afër klientëve tanë.

Kompania e jonë ka arritur të lidhë marrëveshje bashkëpunimi për transportin e produkteve në të gjithë botën me DHL dhe me Posta e Kosovës Sh.A.

DHL është e pranishme në mbi 220 shtete dhe territore përgjatë gjithë globit, duke e bërë atë kompaninë më të madhe transportuese në botë. Me numër të personelit që e tejkalon shumë prej 350,000 vetash, DHL ju sjellë zgjidhje për një mori kërkesash sa i përket fushës së transportit.

Posta e Kosovës Sh.A. njihet për cilësi dhe besueshmëri jo vetëm në rajon, por edhe më gjerë, duke i përmbushur kërkesat e Bashkimit Evropian për cilësi dhe standarde. Posta e Kosovës Sh.A. ofron shërbime postare dhe shërbime tjera komerciale për qytetarët, bizneset, institucionet dhe organizatat e ndryshme në tregun vendor dhe atë ndërkombëtar, duke ofruar shërbime të standardeve të larta dhe shërbime inovative në hap me kërkesat e tregut, krahas zhvillimeve më të reja në teknologjinë informative.

BRENDA KOSOVËS – Dërgesat brenda territorit të Kosovës do të arrijnë për 24 orë pune.

SHTETET FQINJE (Shqipëri, Maqedoni, Serbi & Mal të Zi):

a. DHL – Dërgesat e porosive në shtetet fqinje do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar për 24 orë pune.

b. POSTA E KOSOVËS Sh.A. – Dërgesat e porosive në shtetet fqinje do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar më së largu brenda 10 ditë pune.
Shënim: Në bazë të përvojës sonë, dërgesat në 99% të rasteve arrijnë brenda 3-4 ditësh.

SHTETET EVROPIANE:

a. DHL – Dërgesat e porosive në shtetet europiane do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar për 24 orë pune.

b. POSTA E KOSOVËS Sh.A. – Dërgesat e porosive në shtetet evropiane do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar më së largu brenda 15 ditë pune.
Shënim: Në bazë të përvojës sonë, dërgesat në 99% të rasteve arrijnë brenda 7-10 ditësh.

SHTETET E TJERA:

a. DHL – Dërgesat e porosive në të gjitha shtetet e tjera të botës do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar për 48 orë pune.

b. POSTA E KOSOVËS Sh.A. – Dërgesat e porosive në të gjitha shtetet e tjera do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar më së largu brenda 30 ditë pune.
Shënim: Në bazë të përvojës sonë, dërgesat në 99% të rasteve arrijnë brenda 10-15 ditësh.

TRANSPORTI GRATIS
Transporti është GRATIS për të gjitha blerjet mbi €9.99. Për çdo blerje nën këtë shumë transporti paguhet plus €2.49 dhe vlen për të gjithë territorin e Republikës së Kosovës.

Kalkulo çmimin e transportit!

Ndoshta ju pëlqejnë

Produktet që keni shikuar më parë