SILCARE HELP TO QUICK FIX MYCO PRIMER 15ML | PRIMER PËR THONJ PA ACID

Uni CosmeticsKodi:5902560526684

Çmimi:
€4,99

Taksat e përfshira

Statusi:
Në stok

HELP TO ... Quick Fix Myco Primer - një produkt revolucionar i krijuar në baza të teknologjisë së përfshirjes së përbërësve aktiv. 

Primer pa acid me përbërje aktive i dizajnuar për njerëz të ekspozuar në mikroorganizma patogjen. Komponentet e përgjegjëshme për masën ngjitëse të produktit që gjenden në primer nuk kanë veti irrituese, gjë e cila nënkupton se ky primer mund të përdoret edhe nga ata me pllakë të ndjeshme, delikate dhe problematike.

Kompozimi unik i Quick Fix Myco Primer lejon përgatitjen e duhur të thonjve pas problemeve me manikyrin paraardhës dhe zvoglon zhvillimin e baktereve dhe kërpudhave.

Rekomandohet për podolog dhe salone profesionale të bukurisë!

Përbërja aktive përfshinë:


  • Piroktone Olamine: një substancë antiseptike, antibakteriale dhe këpurdhëvrasës.

  • Faex ekstrakt: ekstrakt i ekstraktuar nga maja e birrës. E pasur me bitamina, acid pantotenik dhe aminoacide, duke përfshirë amino acidet sulfurike - metionine. Gjithashtu, ka veti anti-inflamatore, antibakteriale, antiseptike si dhe qetësuese.

 • Undecylenamide DEA - jep aktivitet fungistatik dhe koncentrim më të lartë të këpurdhëvrasësve. Funksionon në mycelium dhe spore.
Posedon një kombinim unik të përbërësve duke përfshirë majën nga birra e cila ka veti qetësuese, acid undecylenic derivativ dhe pyroctan olamine, e cila ka efekt të reduktimit të qerosjes së lëkurës.

Karakteristikat:


  • Krijuar në bazë të teknologjisë së përfshirjes së përbërësve aktiv

  • Dizajnuar për stilizimin e pllakës së thonjve problematike

  • Pa acid

 • Nuk shkakton irritime
Mënyra e përdorimit: aplikoni një shtresë të hollë me brushë në pllakën e thoit dhe lejoni të thahet për një kohë (në thua mbetet një shtresë ngjitëse).

Ju lutem shikoni më poshtë opcionet e pagesës:

 • Pagesë me kartelë bankare (VISA, MASTER CARD, MAESTRO, VISA ELECTRON ETJ.);
 • Pagesë pas pranimit të porosisë (vlen vetëm për territorin e Republikës së Kosovës);
 • Transfer bankar:
 1. ProCredit Bank:
  Emri i kompanisë: UNI sh.p.k.
  Adresa: Sheshi “Nëna Terezë”, qendra tregtare, kati i parë, nr. 1, 10 000 Prishtinë, Republika e Kosovës.
  Emri i bankës: ProCredit Bank Kosovo J.S.C
  Numri i xhirollogarisë: 1189006791000179
  IBAN: XK051189006791000179
  SWIFT CODE: MBKOXKPRXXX
 2. TEB Bank:
  Emri i kompanisë: UNI sh.p.k.
  Adresa: Sheshi “Nëna Terezë”, qendra tregtare, kati i parë, nr. 1, 10 000 Prishtinë, Republika e Kosovës.
  Emri i bankës: TEB Bank
  Numri i xhirollogarisë: 2033000070613776
  IBAN: XK052033000070613776
  SWIFT CODE: TEBKXKPR
 • Western Union – Ardian Gashi, Prishtinë, Kosovë;
 • Money Gram – Ardian Gashi, Prishtinë, Kosovë;
 • PayPal.

Ne jemi kompania e parë nga shoqëritë me përgjegjësi të kufizuara, që u kemi mundësuar klientëve tanë shërbimin e pagesave me kartelë bankare – ONLINE.

Ju garantojmë për sigurinë e këtij shërbimi!

WORLDWIDE SHIPPING
Për herë të parë në historinë e tregut të kozmetikës në rajonin e Ballkanit, ne kemi filluar edhe me shërbimin e ri të transportimit të produkteve në të gjithë botën (WORLDWIDE SHIPPING), në mënyrë që të jemi sa më afër klientëve tanë.

Kompania e jonë ka arritur të lidhë marrëveshje bashkëpunimi për transportin e produkteve në të gjithë botën me DHL dhe me Posta e Kosovës Sh.A.

DHL është e pranishme në mbi 220 shtete dhe territore përgjatë gjithë globit, duke e bërë atë kompaninë më të madhe transportuese në botë. Me numër të personelit që e tejkalon shumë prej 350,000 vetash, DHL ju sjellë zgjidhje për një mori kërkesash sa i përket fushës së transportit.

Posta e Kosovës Sh.A. njihet për cilësi dhe besueshmëri jo vetëm në rajon, por edhe më gjerë, duke i përmbushur kërkesat e Bashkimit Evropian për cilësi dhe standarde. Posta e Kosovës Sh.A. ofron shërbime postare dhe shërbime tjera komerciale për qytetarët, bizneset, institucionet dhe organizatat e ndryshme në tregun vendor dhe atë ndërkombëtar, duke ofruar shërbime të standardeve të larta dhe shërbime inovative në hap me kërkesat e tregut, krahas zhvillimeve më të reja në teknologjinë informative.

BRENDA KOSOVËS – Dërgesat brenda territorit të Kosovës do të arrijnë për 24 orë pune.

SHTETET FQINJE (Shqipëri, Maqedoni, Serbi & Mal të Zi):

a. DHL – Dërgesat e porosive në shtetet fqinje do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar për 24 orë pune.

b. POSTA E KOSOVËS Sh.A. – Dërgesat e porosive në shtetet fqinje do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar më së largu brenda 10 ditë pune.
Shënim: Në bazë të përvojës sonë, dërgesat në 99% të rasteve arrijnë brenda 3-4 ditësh.

SHTETET EVROPIANE:

a. DHL – Dërgesat e porosive në shtetet europiane do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar për 24 orë pune.

b. POSTA E KOSOVËS Sh.A. – Dërgesat e porosive në shtetet evropiane do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar më së largu brenda 15 ditë pune.
Shënim: Në bazë të përvojës sonë, dërgesat në 99% të rasteve arrijnë brenda 7-10 ditësh.

SHTETET E TJERA:

a. DHL – Dërgesat e porosive në të gjitha shtetet e tjera të botës do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar për 48 orë pune.

b. POSTA E KOSOVËS Sh.A. – Dërgesat e porosive në të gjitha shtetet e tjera do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar më së largu brenda 30 ditë pune.
Shënim: Në bazë të përvojës sonë, dërgesat në 99% të rasteve arrijnë brenda 10-15 ditësh.

TRANSPORTI GRATIS
Transporti është GRATIS për të gjitha blerjet mbi €9.99. Për çdo blerje nën këtë shumë transporti paguhet plus €2.49 dhe vlen për të gjithë territorin e Republikës së Kosovës.

Kalkulo çmimin e transportit!

Ndoshta ju pëlqejnë

Produktet që keni shikuar më parë