ALLURE WIRELESS USB AUTO CURLER F680 | FIGARO PËR FLOKË

UNI CosmeticsKodi:19290

Çmimi:
€34,99

Taksat e përfshira

Statusi:
Në stok

I qëndrueshëm dhe i lehtë për t'u përdorur - Me këtë pajisje që i kthen menjëherë flokët tuaja në kaçurrela dhe ofron një ngrohje me rrotullim 360° 3D të gjithanshme, flokët tuaj fiksohen menjëherë dhe mbesin kaçurrela më gjatë. Kaçurrela të përsosura pa mundim.

Pa kabllo - Kaçurrela pa rrëmuja të kabllove, me bateri të integruar dhe mund të mbahet lehtësisht në çantë me madhësinë perfekte (vetëm 7,6 inç të gjatë), që përshtatet rehat në dorë për t'i dredhur flokët më shpejt.

Shtypni "Menu" për të zgjedhur temperaturën, gradën ℃/ ℉ dhe kohëmatësin njëra pas tjetrës dhe shtypni "Adjustment" për të vendosur vlerën e intervalit të temperaturës: 150℃, 160℃, 170℃, 180℃, 190℃, 200 ℃. 

Përdorimi

 • Shtypni dhe mbani shtypur "Power ON/OFF" për 2 sekonda për të ndezur paisjen. Shënim: Për ta fikur, mbani shtypur "Power ON/OFF" për 2 sekonda.
 • Shtypni "Menu" për të zgjedhur temperaturën, drejtimin, ℃ / ℉ dhe kohëmatësin njëri pas tjetrit dhe shtypni "Adjustment" për të vendosur temperaturën, drejtimin apo njësinë: ℃/℉/Timer
 • Pajisja fillon të nxehet pas vendosjes së temperaturës.
 • Shënim: Simboli i ngrohjes pulson gjatë ngrohjes. Kur të arrihet ikona e cilësimit të temperaturës, ajo do të ndalojë së pulsuari dhe do të dëgjoni një sinjal.
 • Krehni flokët për të hequr të gjitha ngatërresat dhe ndani flokët në pjesë jo më të gjera se 0,78 inç
 • Vendosni flokët në paisje dhe mbani të shtypur butonin Start për të aktivizuar motorin që rrotullon flokët.
 • Lëshoni butonin Start kur dëgjoni sinjalin e parë.
 • Rrotullimi automatik përfundon kur dëgjoni sinjalin e fundit. Numri i sinjaleve për produktin korrespondon me kohëmatësin e caktuar, d. H. Nëse kohëmatësi është vendosur në nr. 8, paisja do të jap 8 sinjale (beep).

Ju lutem shikoni më poshtë opsionet e pagesës:

 • Pagesë me kartelë bankare (Visa, Master Card, Maestro, etj.)
 • Pagesë pas pranimit të porosisë (vlen vetëm për territorin e Republikës së Kosovës, Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut)
 • Transfer bankar
 • Western Union – Labinot Vitia, Prishtinë, Kosovë
 • Money Gram – Labinot Vitia, Prishtinë, Kosovë
Për informacione të tjera rreth të dhënave bankare, ju lutem klikoni këtu.
       Ju lutem shikoni më poshtë opsionet e transportit:
       • DHL
       • Posta e Kosovës
       • Posta Mik Mik
         WORLDWIDE SHIPPING
         Për herë të parë në historinë e tregut të kozmetikës në rajonin e Ballkanit, ne kemi filluar edhe me shërbimin e ri të transportimit të produkteve në të gjithë botën (Worldwide Shipping) në mënyrë që të jemi sa më afër klientëve tanë.

         Për sa kohë do të arrijë porosia juaj tek destinacioni i kërkuar apo për informacione të tjera, ju lutem klikoni këtu.

         Kalkulo çmimin e transportit!

         Ndoshta ju pëlqejnë

         Produktet që keni shikuar më parë