ALLURE UV & LED LAMP WITH SENSOR WHITE SUN 9S 24W | UV & LED LLAMBË E BARDHË

Uni CosmeticsKodi:FD-88

Çmimi:
€19,99

Taksat e përfshira

Statusi:
Në stok

UV llambë me senzor për thonj.

Rreth produktit: 

  • E DIZAJNUAR ME SENZOR AUTOMATIK: Posedon sensor të mençur dhe mund të ndizet automatikisht në momentin që e fusni dorën /këmbën tuaj brenda dhe fiket pasi që të tërheqni prapa dorën apo këmbën.
  • Kohëmatësi që është 30/60 sekonda, ju mundëson që të kontrolloni kohën e trajtimit në secilën shtresë dhe poashtu posedon ekran LCD për t’ju treguar kohën e trajtimit.
  • TRAJTON TË GJITHË GELLËT PËR THONJ: Llamba UV për thonj, që mund të mbartet me vete, është e ndryshme prej llambave të tjera tradicionale UV për thonj, përpos ngjitësit për thonj UV, kjo makinë mund të përdoret poashtu për të tharë gellët LED dhe UV, duke përfshirë edhe gellët e fortë, ndërtuesit, gellët skultpurë, ngjitësit xhem etj.
  • E SHPEJTË DHE PROFESIONALE: 15 rruaza ndriquese dhe të qëndrueshme LED me qëndrueshmëri deri në 50000 orë pa ndalur dhe me jetëgjatësi deri në 5 vite të përdorimit të vazhdueshëm. Me 24 Watt fuqi dhe me tharje të shpejtë, e cila mund të shkurtoj periudhën e trajtimit deri në 50% në krahasim me llambat e tjera.

  • MBRONI DUART NGA NXIRJA: Duke e krahasuar me dritën ultraviolete, e cila siguron ngjyrën e gellit për thonj. Drita e saj nuk i dëmton thonjt, sytë apo lëkurën tuaj dhe mbron duart tuaja nga nxirja.

Ju lutem shikoni më poshtë opsionet e pagesës:

 • Pagesë me kartelë bankare (Visa, Master Card, Maestro, etj.)
 • Pagesë pas pranimit të porosisë (vlen vetëm për territorin e Republikës së Kosovës, Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut)
 • Transfer bankar
 • Western Union – Labinot Vitia, Prishtinë, Kosovë
 • Money Gram – Labinot Vitia, Prishtinë, Kosovë
Për informacione të tjera rreth të dhënave bankare, ju lutem klikoni këtu.
       Ju lutem shikoni më poshtë opsionet e transportit:
       • DHL
       • Posta e Kosovës
       • Posta Mik Mik
         WORLDWIDE SHIPPING
         Për herë të parë në historinë e tregut të kozmetikës në rajonin e Ballkanit, ne kemi filluar edhe me shërbimin e ri të transportimit të produkteve në të gjithë botën (Worldwide Shipping) në mënyrë që të jemi sa më afër klientëve tanë.

         Për sa kohë do të arrijë porosia juaj tek destinacioni i kërkuar apo për informacione të tjera, ju lutem klikoni këtu.

         Kalkulo çmimin e transportit!

         Ndoshta ju pëlqejnë

         Produktet që keni shikuar më parë