ALLURE HAIR STRAIGHTENER LOOK CERAMIC (ST20mm / 25mm) | DREJTUESE & FIGARO PËR FLOKË

Uni CosmeticsKodi:KOD0000000109

Çmimi:
€17,99

Taksat e përfshira

Statusi:
Jashtë stoku

Arrinë nxehtësinë e nevojshme për performancë të cilësisë së salloneve dhe sjellë rezultate të qëndrueshme.


  • Pllakat e qeramikës prej 1inch nxehen brenda 15 sekondash dhe e shpërndajnë nxehtësinë edhe për flokët e lëmuara.

  • Sistemi i nxemjes së qeramikës me tre kontroller të nxehtësisë për çdo lloj të flokëve.

 • Veçoritë e sigurisë përfshijnë ndalimin automatik pas 72 minutash dhe posedon kabëll të gjatë sipas kushteve të salloneve.

Ju lutem shikoni më poshtë opsionet e pagesës:

 • Pagesë me kartelë bankare (Visa, Master Card, Maestro, etj.)
 • Pagesë pas pranimit të porosisë (vlen vetëm për territorin e Republikës së Kosovës, Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut)
 • Transfer bankar
 • Western Union – Labinot Vitia, Prishtinë, Kosovë
 • Money Gram – Labinot Vitia, Prishtinë, Kosovë
Për informacione të tjera rreth të dhënave bankare, ju lutem klikoni këtu.
       Ju lutem shikoni më poshtë opsionet e transportit:
       • DHL
       • Posta e Kosovës
       • Posta Mik Mik
         WORLDWIDE SHIPPING
         Për herë të parë në historinë e tregut të kozmetikës në rajonin e Ballkanit, ne kemi filluar edhe me shërbimin e ri të transportimit të produkteve në të gjithë botën (Worldwide Shipping) në mënyrë që të jemi sa më afër klientëve tanë.

         Për sa kohë do të arrijë porosia juaj tek destinacioni i kërkuar apo për informacione të tjera, ju lutem klikoni këtu.

         Ndoshta ju pëlqejnë

         Produktet që keni shikuar më parë