ALLURE NAIL SOAK-OFF GELL WRAPS 1x50pcs | FOLI PËR HEQJE TË GELLIT

Uni CosmeticsKodi:IBL-UG16

Çmimi:
€3,99

Taksat e përfshira

Statusi:
Në stok

Foli për heqjen e gellit.

Tejet efikase në procesin e heqjes së gellit. Nuk e dëmton thoin.

Përdorimi: 

 • Largoni folinë me përmbajtje të pambukut;
 • Vendosni një sasi të vogël të heqësit të gellit në leckë;
 • Sigurohuni që lecka ta mbulojë plotësisht thoin;
 • Mbështjelleni folinë përreth gishtit në mënyrë të shtrënguar, ashtu që lecka të mbështjellet mirë në gishtin e thoit;
 • Lëreni leckën të qëndrojë ashtu për një periudhë prej 10-12 minutash;
 • Largojeni në mënyrë të kujdesshme folinë nga gishti;
 • Kontrolloni për të parë nëse gelli apo akriliku është duke u larguar nga gishti. Nëse po, largojeni folinë dhe leckën nga thoi;
 • Procedoni me manikyr apo riaplikim të produktit.

  Ju lutem shikoni më poshtë opsionet e pagesës:

  • Pagesë me kartelë bankare (Visa, Master Card, Maestro, etj.)
  • Pagesë pas pranimit të porosisë (vlen vetëm për territorin e Republikës së Kosovës, Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut)
  • Transfer bankar
  • Western Union – Labinot Vitia, Prishtinë, Kosovë
  • Money Gram – Labinot Vitia, Prishtinë, Kosovë
  Për informacione të tjera rreth të dhënave bankare, ju lutem klikoni këtu.
        Ju lutem shikoni më poshtë opsionet e transportit:
        • DHL
        • Posta e Kosovës
        • Posta Mik Mik
          WORLDWIDE SHIPPING
          Për herë të parë në historinë e tregut të kozmetikës në rajonin e Ballkanit, ne kemi filluar edhe me shërbimin e ri të transportimit të produkteve në të gjithë botën (Worldwide Shipping) në mënyrë që të jemi sa më afër klientëve tanë.

          Për sa kohë do të arrijë porosia juaj tek destinacioni i kërkuar apo për informacione të tjera, ju lutem klikoni këtu.

          Kalkulo çmimin e transportit!

          Ndoshta ju pëlqejnë

          Produktet që keni shikuar më parë