FITUESIT E SHPËRBLIMEVE:

 1. iPhone 12
 • Luljeta Berisha-Hamiti
 1. SugarBearHair Vitamina për flokë (pako 60 copë) – x 10 pako
 • Samire Kika
 • @rinor.ukaj12
 • Anisa Osmani
 • @ardhmerimehmeti
 • Rumesa Stublla
 • @doruntina.cena
 • @adelinakrasniqii_
 • Rinesa Krasniqi
 • @gezimegoga
 • Antigona Ajeti
 1. Giorgio Armani Si Passione për femra (eau de parfum) 100ml x1 copë
 • Blerina Karakushi
 1. Versace Eros Flame për meshkuj (eau de parfum) 100ml x 1 copë
 • @h.krasniqi77
 1. Versace Crystal Noir për femra  (eau de parfum) 90ml x 1 copë
 • Lumnije Bajgora
 1. Giorgio Armani My Way Body Lotion për femra 75ml x 1 copë
 • Dorjana Feka
 1. Lacoste Pour Femme Body Lotion për femra 100ml x 1 copë
 • Fatjona Gashi
 1. Calvin Klein Euphoria (eau de parfum) për femra 50ml x 1 copë
 • Bajram Riza
 1. Armani Si Body Lotion për femra 75ml x 1 copë
 • Teuta R. Hrtica
 1. Versace Bright Crystal Absolu për femra (eau de parfum) 90ml x 1 copë
 • Blenera Goxhuli
 1. James Bond 007 për femra (Set: Parfum 30ml & Body Lotion 50ml) x 1 copë
 • @shipaj
 1. Set profesional për thonj x 2 copë
 • Arbresha Vokshi
 • @lirande_rr
 1. Karrige profesionale për grim x 2 copë
 • @valbonagervallaa
 • @besartastubllaa

 

 1. Ombre x 20 shërbime në Passion
 • @valbonn.zuka
 • @lirie_uka
 • Elma Mustafa
 • @kadakabashi_
 • @_mirandacanolli
 • Suzana Hasani Hasani
 • Ylber Berisha
 • Roan Halili
 • Fatlinda Smajli
 • @besa_zhitia
 • Lumnije Bajgora
 • Vjollca Emini
 • @egxonaa
 • @grevistasyla
 • Kaltrina Kosumi
 • @agnesa.surdulli
 • BlinerA<< B Bajrami
 • @_florijanm

 

 1. Shatira x 20 shërbime në Passion
 • Gresa Shala
 • Akdeniz Krasniqi
 • Alketa Sverka
 • @drianaselimi
 • @filizgashi
 • SH Iseni Murina
 • @erikenaa
 • Flora Hysenaj Dardane
 • Rina Zejnullahu
 • Fjolla Rexhepi
 • @nora_kelmendi
 • Laureta Pllana Kadriu
 • @arritakalaveshi
 • @riinna_m
 • @gentametkamberi
 • @sezermamzi
 • @sabinauruqi
 • @albionahaxhaavdiu
 • Valetina Buqaj
 • Flamure Sherifi Rexhepi

 

 1. Ngjyrosje x 20 shërbime në Passion
 • @doruntinakajtazi
 • @erzana_rr
 • @larglinda.fejzullahu
 • Liridona Prebreza
 • @mirlinda_rama
 • @ardi.sahiti
 • Beli Juve
 • @fitnete.sara.eda.nebi
 • Fleta Konjusha
 • @topallihyseni
 • Merita Karakushi
 • Salihe Rafuna
 • Suzana Hasani Hasani
 • Kanita Kaon Latifi
 • @eriona.kllokoqi
 • Fjolla Osmani
 • Edonaa Basha
 • @valbona_muqaj
 • @_verora_
 • Buna Doli

 

 1. Prerje + Fenirim x 15 shërbime në Passion
 • @sara.brati
 • @almedinhiseni1
 • Esila Limani
 • Valetina Perlaku
 • @sallahumeka
 • @lind.bajrami
 • Leunis B Gashi
 • @leonoraajashari_
 • @lirande_rr
 • Shqipdona Kozhani
 • Rrona Lekaj
 • Saranda Haziri Hoxha
 • Meli Morina
 • Labinot Goxhuli
 • Lendita Pirraku

 

 1. Mbjellje të thonjve x 2 shërbime në Passion
 • @anilabatusha
 • @sezermamzi

 

 

 

 

FITO iPhone 12
ose njërin nga 100 shpërblimet që dhuron UNI Cosmetics, Passion & SugarBearHair Kosovo.

SHPËRBLIMET:

1. iPhone 12 x1
2. SugarBearHair Vitamina për flokë (pako 60 copë) - x10
3. Giorgio Armani Si Passione për femra (eau de parfum) 100ml x1
4. Versace Eros Flame për meshkuj (eau de parfum) 100ml x1 
5. Versace Crystal Noir për femra  (eau de parfum) 90ml x1
6. Giorgio Armani My Way Body Lotion për femra 75ml x1
7. Lacoste Pour Femme Body Lotion për femra 100ml x1
8. Calvin Klein Euphoria (eau de parfum) për femra  50ml x1
9. Armani Si Body Lotion për femra 75ml x1
10. Versace Bright Crystal Absolu për femra  (eau de parfum) 90ml x1
11. James Bond 007 për femra (Set: Parfum 30ml & Body Lotion 50ml) x1
12. Set profesional për thonj x2
13. Karrige profesionale për grim x2
14. Ombrex20
15. Shatira x20
16. Ngjyrosje x20
17. Prerje + Fenirim x15
18. Mbjellje të thonjve x2

Ju lutem shikoni në vijim shpërblimet me foto dhe karakteristika: 
https://uni-cosmetics.com/collections/giveaway-1 

Kushtet & rregullat e lojës shpërblyese

Ju lutemi t’i lexoni me kujdes kushtet e lojës shpërblyese sepse ju duhet të pajtoheni me këto kushte dhe rregulla, në mënyrë që të merrni pjesë në lojën tonë shpërblyese të organizuar nga UNI Cosmetics, Passion & SugarBearHair Kosovo.
Kushtet dhe rregullat e përgjithshme të lojës shpërblyese “iPhone 12” janë:

• Për t’u bërë pjesë e lojës shpërblyese ju duhet të bëni:

a. Follow/Like faqet në Facebook&Instagram:
- UNI Cosmetics International
- Passion
- Sugarbearhair Kosovo
b. Like postimin
c. Tag 3 shoqe/shokë

• Të gjithë personat (personat fizik) me adresë banimi në Kosovë kanë të drejtë të marrin pjesë në lojën shpërblyese.

• Një fitues do të shpërblehet me vetëm një çmim.

• Loja shpërblyese “iPhone 12” dhe do të zgjasë deri më 29.06.2021 ora 00:00.

• Numri i shpërblimeve është i kufizuar dhe në asnjë rast nuk do të ndahen më shumë shpërblime se numri i paraparë me këto rregulla.

• Fituesi do të kontaktohet për tërheqje të shpërblimit përmes të dhënave të tij (email, telefon etj.) që i ka të regjistruara në Facebook, dhe nëse brenda 10 ditëve nga dita e përfundimit të lojës shpërblyese, fituesi nuk paraqitet ai humb të drejtën në shpërblim. Organizatori rezervon të drejtën të diskualifikojë pjesëmarrësit të cilët nuk respektojnë rregullat ose të cilët përmes mashtrimit ose çfarëdo mënyre tjetër të palejuar kanë marrë pjesë në lojën shpërblyese. Gjatë dorëzimit të shpërblimit, fituesi duhet të nënshkruajë edhe fletëpranimin me të cilin vërteton pranimin e shpërblimit, në të kundërtën nuk ka të drejtë të pranojë shpërblimin.Para dorëzimit të çmimit, nga fituesi mund të kërkohet të nënshkruajë deklaratën e pajtimit për shfrytëzimin e emrit, fotografive dhe video incizimeve të dorëzimit pa kompensim, vetëm me qëllim të promovimit të lojës shpërblyese.

• Të gjithë personat (personat fizik) me adresë banimi në Kosovë kanë të drejtë të marrin pjesë në lojën shpërblyese, me përjashtim të punonjësve të organizatorit, agjenstë e marketingut të angazhuara nga organizatori në promovimin e lojës shpërblyese, si dhe anëtarët e ngushtë të familjes së tyre (bashkëshortët, fëmijët, prindërit dhe vëllezërit e motrat e tyre nëse jetojnë me ta në bashkësi).
Nëse fituesi i shpërblimit është një person i mitur ose i është hequr zotësia e veprimit, shpërblimin do ta pranoj përfaqësuesi ligjor, pas nënshkrimit të deklaratës me të cilën organizatori lirohet nga çfarëdo përgjegjësie që mund të lindë në lidhje me dhënien e shpërblimit, si dhe të dëmshpërblimit ose kërkesës së çfarëdo lloj natyre që lidhet me këtë. Cilësia e përfaqësuesit vërtetohet me dokumentacion të vlefshëm origjinal.Organizatori rezervon të drejtën për të kryer kontrollim të fakteve të mësipërme sipas gjykimit të tij.

• Fituesit e iPhone 12 dhe shpërblimeve të tjera do të përzgjidhen LIVE në Facebook & Instagram (në faqet e UNI Cosmetics, Passion & SugarBearHair Kosovo), më datë 30 qershor 2021 në ora 20:00.

Ju falenderojmë për besimin dhe ju urojmë fat!