ALLURE UV & LED LAMP BLACK WITH SENSOR 54W | UV & LED LLAMBË E ZEZË

Uni CosmeticsKodi:KOD1000000151

Çmimi:
€109,99

Taksat e përfshira

Statusi:
Në stok

Llambë UV-LED, për performancë maksimale me 54W.

Për herë të parë, të gjitha avantazhet e dritës UV dhe LED janë kombinuar në një llambë. Llamba mund të përdoret jo vetëm me dritë UV apo LED, por me të dy dritat në të njëjtën kohë.

Gellët me ngjyrë UV, gellët llak UV dhe gellët LED, mund të përforcohen në mënyrë ideale dhe të shpejtë.

Senzori ndërtues ndizet automatikisht pasi që dora të futet brenda. Falë kësaj, mundimi i ndizjes apo fikjes së llambës evitohet totalisht.

Për herë të parë, me këtë llambë, mund t’i trajtoni të gjitha llojat e gellëve me vetëm një pajisje.

Momentalisht, është teknologjia më e mirë që mund të gjendet në treg. Është llambë me performancë maksimale,e cila siguron komoditet të madh. 

Ata të cilët e kanë provuar, kurrë më nuk do të përdorin llambë tjetër.

Ju lutem shikoni më poshtë opsionet e pagesës:

 • Pagesë me kartelë bankare (Visa, Master Card, Maestro, etj.)
 • Pagesë pas pranimit të porosisë (vlen vetëm për territorin e Republikës së Kosovës, Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut)
 • Transfer bankar
 • Western Union – Labinot Vitia, Prishtinë, Kosovë
 • Money Gram – Labinot Vitia, Prishtinë, Kosovë
Për informacione të tjera rreth të dhënave bankare, ju lutem klikoni këtu.
       Ju lutem shikoni më poshtë opsionet e transportit:
       • DHL
       • Posta e Kosovës
       • Posta Mik Mik
         WORLDWIDE SHIPPING
         Për herë të parë në historinë e tregut të kozmetikës në rajonin e Ballkanit, ne kemi filluar edhe me shërbimin e ri të transportimit të produkteve në të gjithë botën (Worldwide Shipping) në mënyrë që të jemi sa më afër klientëve tanë.

         Për sa kohë do të arrijë porosia juaj tek destinacioni i kërkuar apo për informacione të tjera, ju lutem klikoni këtu.

         Kalkulo çmimin e transportit!

         Ndoshta ju pëlqejnë

         Produktet që keni shikuar më parë