Thonjt tortoiseshell janë trendi më i fundit për 2020

Tortoiseshell po përjeton një famë të madhe. Mënyra si ta përdorni? Në thonjët tuaja.

Qoftë vendosni për një finish me përplot shkëlqim apo e përzieni atë me një nudo alternative dhe thonjë të printuar, thonjët tortoiseshell janë trendi i fundit për 2020.

Sepse, kush nuk dëshiron ti përshtatë aksesorët me manikyrine tyre?

1. Simpatike dhe të shkurtëra

 

2. Me shirit ari

 

3. Tortoiseshell takon të zezën mat

 

4. Tortoiseshell zgjatje

 

5. Llak nudo

 

6. Pikëla ari

 

7. Të përziera

 

8. Ndjenja e të qenit macë

 

 

Burimi: glamourmagazine.co.uk

UNI Cosmetics Blog i dedikohet tërësisht promovimit të temave rreth flokëve, grimit, thonjve, trupit, modës dhe shumë temave të tjera edukative. Të gjitha temat, videot, fotot realizohen me një përkushtim të madh, duke angazhuar profesionistë nga secila fushë, me qëllim që t’ju ofrojmë një udhëzues për stilin tuaj të përditshëm!