Thonjt pasqyreje të Instagramit

Avanconi manikyrin tuaj dhe lojën Insta në të njejtën kohë.

Kjo pamje është manikyri agjend i së ardhmes, me një përfundim kromi, që është aq me shkëlqim sa do mund të shihni veten në të. Manikyri pasqyre është trendi i rradhës që do të mund të shihni çdo kund, duke shkëlqyer përplot me vezullimë.

Femrat po aplikojnë këtë manikyr  duke aplikuar gellin në tërë thoin, duke theksuar ato si dhe në detaje të vogla pasqyreje.

Ja disa fotografi me anë të së cilave do të mund të inspiroheni edhe ju:

 

 

Burimi: seventeen.com

UNI Cosmetics Blog i dedikohet tërësisht promovimit të temave rreth flokëve, grimit, thonjve, trupit, modës dhe shumë temave të tjera edukative. Të gjitha temat, videot, fotot realizohen me një përkushtim të madh, duke angazhuar profesionistë nga secila fushë, me qëllim që t’ju ofrojmë një udhëzues për stilin tuaj të përditshëm!