Njohuritë rreth artit për thonj: prekja e Midas

Mirëserdhët tek #ManiMonday, një seri videosh kjo në të cilën ne shfaqim sesi të krijohen dizajnet artistike dhe origjinale për thonj në baza mujore.

Pa dyshim që një sasi e vogël e ngjitësit në shtratin tuaj të thoit është një përforcues. Por në mënyrë që të kemi thonj më të butë dhe të ndriqueshëm, ne kërkuam opinionin e manikyristes dhe drejtores kreative të studios për thonj Paintbox nga New York, Julie Kandalec, e cila ka qendisur një dizajn të ndrydhur që ndihet modern, i freskët dhe që sjellë kënaqsi. Thurja e sofistikuar përfshinë piketimin në mënyrë rrethore me ngjitës ngjyrë ari tek baza mbi thoin që është i lyer me ngjyrë të bardhë. “Ngjitësi i bukur krijon pika të errëta dhe të dendura.” thotë Kandalec. Derisa pamja është jashtëzakonisht e lehtë për ta bërë ju vet, nëse dëshironi që sferat tuaja të duken në tërësi uniforme, merrni një vegël për piketim për të depozituar llakun ngjitës, kundrejt thithjes së sipërfaqes me majen e brushës së gjerë. “Me këtë dizajn, ju arrini një ndikim maksimal me përpjekje minimale,” thotë Kandalec. Merrni detajet në këtë video!

 

Burimi: instyle.com

UNI Cosmetics Blog i dedikohet tërësisht promovimit të temave rreth flokëve, grimit, thonjve, trupit, modës dhe shumë temave të tjera edukative. Të gjitha temat, videot, fotot realizohen me një përkushtim të madh, duke angazhuar profesionistë nga secila fushë, me qëllim që t’ju ofrojmë një udhëzues për stilin tuaj të përditshëm!