Janë disa mënyra për të ringjallur llakun e mbetur

Tek turma pa llak për thonj, entuziastës e thonjve supozohet të jenë të etur për t’i grumbulluar dhe të cilët humbin para duke blerë shishe të llaqeve (shumica prej të cilave kanë nuanca plotësisht të njejta të ngjyrës vjollce dhe të kuqe). Por, siç do t’ju thoshte edhe eksperti i manikyrit, varja tek nuanca e llakut nuk është arsyeja që raftet e banjove tona nuk mbajnë asgjë përpos vendeve të fshehta. Çdo shishe që ne e blejmë mund të përdoret vetëm deri tek gjysma e sasisë derisa të bëhet shumë e trashë, e pandarë dhe kështu e papërdorshme.

Pra, çka ndodhë kur llaku shpejton së harxhuari? Çdo sasi që e aplikojmë e futë ajrin në shishe, gjë që ndikon që ajo të bëhet e dendur dhe të jetë e trashë kur aplikohet tek thonjt. Por, janë disa mënyra për të ringjallur llakun e mbetur për të bërë atë aq të mirë sa faza e muajit të mjaltit.

 

Burimi: fashionmagazine.com

UNI Cosmetics Blog i dedikohet tërësisht promovimit të temave rreth flokëve, grimit, thonjve, trupit, modës dhe shumë temave të tjera edukative. Të gjitha temat, videot, fotot realizohen me një përkushtim të madh, duke angazhuar profesionistë nga secila fushë, me qëllim që t’ju ofrojmë një udhëzues për stilin tuaj të përditshëm!