Flokët e yndyrosura: si t’ja bëjmë?

A janë problem flokët e yndyrosura gjatë jetës suaj të përgjithshme?

Nuk jeni të vetëm. Yndyra e tepërt është ankesë e vazhdueshme për shumicën e brazilianëve, posaçërisht për shkak të nxehtësisë. Por nëse dini mirë se si të kujdeseni për flokët tuaja, me praktikat dhe produktet e duhura, flokët tuaja do të qëndrojnë të hidratuara, as shumë të yndyrosura dhe as shumë të thata. Dëshironi të dini se cilat janë këto këshilla magjike? Shkojmë..

 

Lani flokët më pak

Provoni t’i lani flokët çdo të dytën ditë, duke patur gjithmonë parasysh në përdorimin e ujit të ngrohtë apo të ftohtë. Në ditën kur nuk i lani ato, hiqni dorë nga stili pa shije i flokëve!2

 

Provoni shampo të tharë – shoku më i mirë

Është produkti ideal për të hequr yndyrën nga folët dhe kundër dëmtimit. Iu sjellë flokëve vëllim dhe teksturë, veçanërisht në ditën kur të vendosni që t’i lani ato. 3

 

Gjeni shampoin e duhur

Investoni në shampot për flokë të yndyrosura: Përbërësit aktiv rifreskues janë ideal për balancimin e undyrës së lëkurës së kokës!

 

Aplikoni shampoin në mënyrë korrekte

Për dallim nga ajo se çka mendojnë njerëzit tjerë, vetëm një aplikim është i nevojshëm. Të mos i leni flokët me produkt të tepërt.

 

Përdorni krehër me dhëmbëza të gjera

Preferoni krehër me dhëmbëza të gjata që e shpërndajnë më mirë yndërën e rrënjëve të flokut.

 

Burimi: sunsilk.in

UNI Cosmetics Blog i dedikohet tërësisht promovimit të temave rreth flokëve, grimit, thonjve, trupit, modës dhe shumë temave të tjera edukative. Të gjitha temat, videot, fotot realizohen me një përkushtim të madh, duke angazhuar profesionistë nga secila fushë, me qëllim që t’ju ofrojmë një udhëzues për stilin tuaj të përditshëm!