Charlotte Tilbury është duke lansuar edicionin e kufizuar të paletës për sy

Charlotte Tilbury është një grua e cila din se çka dëshirojnë klientët e saj. Pas lëshimit në qarkullim të Instant Eye Palettes më 2017 dhe 2018 (kishte një listë pritjeje të më shumë se 40,000 njerëzve), moguli britanik i bukurisë është përsëri në skenë me një paletë tjetër për vitin 2019 – Eyes to Hypnotise Instant Eye Palette. Dhe po, është e shkëlqyer ashtu edhe siç edhe sugjeron emri.

Paleta e re përmban 12 hije të mrekullueshme, të ndara në katër kategoritë kryesore: Happy Glow (trio e artë), Love Glow (tone trëndafili të kuq për secilën ditë), Dream Glow (një smerald i bronzuar gjithëpërfshirës) and Seduce Glow (e përsosur për sy të tymosur). Paleta është dizajnuar për njerëz që kanë mentalitet të përditshëm, duke iu mundësuar një tranzicion të lehtë nga tavolina e juaj e punës tek tavolina e darkës si diçka që ju mund ta bëni shumë lehtë. Plus, ashtu si me të gjitha produktet për hijezim të syve Tilbury, triot përmbajnë hije krysore, zmadhuese dhe të tymosura që të bëjë rregullimin e syve tuaj sa më të lehtë që është e mundur.

 

Hijet janë prodhuar duke përdorur pudër reale diamanti, e cila u sjellë syve tuaj shkëlqim të jashtëzakonshëm për të krijuar “shkëlqim të ndritshëm, të ndiquar nga brenda dhe hipnotik”, thotë brendi. Dhe në rast se patët nevojë për ta vërtetuar këtë, Tilbury e ka ndarë një postim në Instagram sot të një pamjeje të krijuar duke e përdorur Seduce Glow trio dhe ajo qartësisht nuk ishte duke bërë shaka lidhur me këtë shkëlqim të mahnitshëm. Mund ta shihni më poshtë:

The packaging (as well as the shades) was inspired by the “divine lights of the night sky” and sees Tilbury’s signature starburst motif transformed with silver shimmer on a deep blue case.

Kjo paletë e re ndjek bazën e re të lansimit të Charlotte, Airbrush Flawless Foundation, në muajin e kaluar për të bërë komente vlerësimi në mënyrë entuziaste.

 

Burimi: fashionmagazine.com

UNI Cosmetics Blog i dedikohet tërësisht promovimit të temave rreth flokëve, grimit, thonjve, trupit, modës dhe shumë temave të tjera edukative. Të gjitha temat, videot, fotot realizohen me një përkushtim të madh, duke angazhuar profesionistë nga secila fushë, me qëllim që t’ju ofrojmë një udhëzues për stilin tuaj të përditshëm!