A e keni vërejtur aksesorin e flokut prapa Charlize Theronit?

Çdo herë kur Charlize Theron shkelë në qilimin e kuq, unë vetëm se jam e pregatitur që mahnitem nga bukuria e saj. Si mund dikush që të harroj vitin e shkuar në ceremoninë Oscars kur ajo u paraqit me një stil flokësh dramatikisht të errët? Apo, disa javë më parë kur ajo kishte ngjitur një qafore Tiffany në flokët e saj në SAG Awards? Apo një herë tjetër kur ajo i kishte bërë flokët në formë tasi? Të pavërteta. (Të lutem, më mëso mënyrat tuaja, Charlize.)

Sonte, në Oscars 2020, nuk është ndryshe. Për tu mos u befasuar, aktorja u paraqit me një pamje vizioni absolut dhe me një fustan të markës Dior që dukej i mahnitshëm dhe i shndërritshëm. Flokët e saj, që duken të stiluara bukur dhe thjesht, në fakt kanë një aksesorë prapa kokës së saj. A e keni vërejtur aksesorin e vendosur prapa flokëve të saj?

Këtu mund t’i shihni flokët e saja të prera:

Getty Images

 

Dhe stiluesi i saj i kahmotshëm, Adir Abergel, e shpalosi këtë fakt nga prapa:

“Detajet e flokëve të Charlize Theron për ceremoninë Oscars,” është ajo që ai kishte arritur të kapte në foton e tij në Instagram, duke shtuar që ai kishte përdorur produktet nga marka Virtue Labs për të bërë pamjen e përkryer.

Kjo shtesë delikate ndikoj shumë në ngritjen e stilit të saj. Edhe pse është e paqartë se si Abergel arriti të qëndisë këtë stil, mund të themi që ai ka bërë një punë fantastike.

Në këtë foto mund të shihni një kahje tjetër të aksesorit të fshehtë të flokëve të Theronit, duke biseduar me Margot Robbie:

Kevin Winter Getty Images

 

Kam ardhur deri në një pikë kur kam për të patur vëmendje të shfryrë për Theronin përgjithshmonë dhe jam plotësisht në rregull me këtë.

 

Burimi: marieclaire.com

UNI Cosmetics Blog i dedikohet tërësisht promovimit të temave rreth flokëve, grimit, thonjve, trupit, modës dhe shumë temave të tjera edukative. Të gjitha temat, videot, fotot realizohen me një përkushtim të madh, duke angazhuar profesionistë nga secila fushë, me qëllim që t’ju ofrojmë një udhëzues për stilin tuaj të përditshëm!