Të gjitha produktet dhe pajisjet ju mund t’i shikoni ose t’i blini në dyqanet tona, të cilat ndodhen në:

 UNI në Veternik, p.n., magjistralja Prishtinë – Gjilan (përballë Lagjes 038), 10 000 Prishtinë – Kosovë;UNI në rrugën “Nazim Gafurri”, nr. 1 (afër shkollës së mesme “Sami Frashëri”, 200 metra më lart, në drejtim të parkut të Gërmisë), 10 000 Prishtinë – Kosovë;UNI në Bulevardin “Bill Clinton”, Objekti E, nr. 204, 10 000 Prishtinë – Kosovë.

BRENDA KOSOVËS – Dërgesat brenda territorit të Kosovës do të arrijnë për 24 orë pune.

SHTETET FQINJE (Shqipëri, Maqedoni, Serbi & Mal të Zi):

a. DHL – Dërgesat e porosive në shtetet fqinje do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar për 24 orë pune.

b. POSTA E KOSOVËS Sh.A. – Dërgesat e porosive në shtetet fqinje do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar më së largu brenda 10 ditë pune.
Shënim: Në bazë të përvojës sonë, dërgesat në 99% të rasteve arrijnë brenda 3-4 ditësh.

SHTETET EVROPIANE:

a. DHL – Dërgesat e porosive në shtetet europiane do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar për 24 orë pune.

b. POSTA E KOSOVËS Sh.A. – Dërgesat e porosive në shtetet evropiane do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar më së largu brenda 15 ditë pune.
Shënim: Në bazë të përvojës sonë, dërgesat në 99% të rasteve arrijnë brenda 7-10 ditësh.

SHTETET E TJERA:

a. DHL – Dërgesat e porosive në të gjitha shtetet e tjera të botës do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar për 48 orë pune.

b. POSTA E KOSOVËS Sh.A. – Dërgesat e porosive në të gjitha shtetet e tjera do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar më së largu brenda 30 ditë pune.
Shënim: Në bazë të përvojës sonë, dërgesat në 99% të rasteve arrijnë brenda 10-15 ditësh.

UNI NË VETERNIK+383 45 30 30 80UNI NË RR. NAZIM GAFURRI+383 49 930 927UNI NË BULEVARDIN BILL CLINTON+383 49 930 926BLERJET ONLINE & INFORMATA TË PËRGJITHSHME+377 45 30 30 80 (gjithashtu mund të na kontaktoni: Viber & WhatsApp)

Facebook: @unicosmeticskosovo

E-Mail: info@unicosmetics.net

WEB: www.uni-cosmetics.com

1. UNI në rrugën “Nazim Gafurri”, nr. 1 (afër shkollës së mesme “Sami Frashëri”, 200 metra më lart, në drejtim të parkut të Gërmisë), 10 000 Prishtinë – Kosovë;
Orari i punës: 09:00-20:00UNI në Bulevardin “Bill Clinton”, Objekti E, nr. 9 (ngjitur me Studion Passion), 10 000 Prishtinë – Kosovë.
Orari i punës: 09:00-20:00
UNI në Veternik, p.n., magjistralja Prishtinë – Gjilan (përballë Lagjes 038), 10 000 Prishtinë – Kosovë;
Orari i punës: 09:00-18:00A PUNONI TË DIELAVE?A KENI OFERTË/ZBRITJE?A DËRGONI POROSI JASHTË REPUBLIKËS SË KOSOVËS?A ËSHTË TRANSPORTI GRATIS?A MUND TË POROSIS APO TË BLEJ ONLINE?SI TË PAGUAJ PËR BLERJE ONLINE?

Jo, nuk punojmë të dielave. Megjithatë, ju mund të porosisni online edhe të dielave.

A KENI OFERTË/ZBRITJE?A DËRGONI POROSI JASHTË REPUBLIKËS SË KOSOVËS?A ËSHTË TRANSPORTI GRATIS?A MUND TË POROSIS APO TË BLEJ ONLINE?SI TË PAGUAJ PËR BLERJE ONLINE?

UNI realizon çdo muaj për klientët ofertë/zbritje, ku produktet me çmime mund t’i shikoni në web-faqen tonë: www.uni-cosmetics.com, në faqen tonë në Facebook, apo në faqen tonë në Instagram.

Po, dërgojmë porosi në të gjithë botën.

Për herë të parë në historinë e tregut të kozmetikës në rajonin e Ballkanit, ne kemi filluar edhe me shërbimin e ri të transportimit të produkteve në të gjithë botën (WORLDWIDE SHIPPING), në mënyrë që të jemi sa më afër klientëve tanë.

Kompania e jonë ka arritur të lidhë marrëveshje bashkëpunimi për transportin e produkteve në të gjithë botën me DHL dhe me Posta e Kosovës Sh.A.

DHL është e pranishme në mbi 220 shtete dhe territore përgjatë gjithë globit, duke e bërë atë kompaninë më të madhe transportuese në botë. Me numër të personelit që e tejkalon shumë prej 350,000 vetash, DHL ju sjellë zgjidhje për një mori kërkesash sa i përket fushës së transportit.

Posta e Kosovës Sh.A. njihet për cilësi dhe besueshmëri jo vetëm në rajon, por edhe më gjerë, duke i përmbushur kërkesat e Bashkimit Evropian për cilësi dhe standarde. Posta e Kosovës Sh.A. ofron shërbime postare dhe shërbime tjera komerciale për qytetarët, bizneset, institucionet dhe organizatat e ndryshme në tregun vendor dhe atë ndërkombëtar, duke ofruar shërbime të standardeve të larta dhe shërbime inovative në hap me kërkesat e tregut, krahas zhvillimeve më të reja në teknologjinë informative.

BRENDA KOSOVËS – Dërgesat brenda territorit të Kosovës do të arrijnë për 24 orë pune.

SHTETET FQINJE (Shqipëri, Maqedoni, Serbi & Mal të Zi):

a. DHL – Dërgesat e porosive në shtetet fqinje do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar për 24 orë pune.

b. POSTA E KOSOVËS Sh.A. – Dërgesat e porosive në shtetet fqinje do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar më së largu brenda 10 ditë pune.
Shënim: Në bazë të përvojës sonë, dërgesat në 99% të rasteve arrijnë brenda 3-4 ditësh.

SHTETET EVROPIANE:

a. DHL – Dërgesat e porosive në shtetet europiane do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar për 24 orë pune.

b. POSTA E KOSOVËS Sh.A. – Dërgesat e porosive në shtetet evropiane do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar më së largu brenda 15 ditë pune.
Shënim: Në bazë të përvojës sonë, dërgesat në 99% të rasteve arrijnë brenda 7-10 ditësh.

SHTETET E TJERA:

a. DHL – Dërgesat e porosive në të gjitha shtetet e tjera të botës do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar për 48 orë pune.

b. POSTA E KOSOVËS Sh.A. – Dërgesat e porosive në të gjitha shtetet e tjera do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar më së largu brenda 30 ditë pune.
Shënim: Në bazë të përvojës sonë, dërgesat në 99% të rasteve arrijnë brenda 10-15 ditësh.

A ËSHTË TRANSPORTI GRATIS?A MUND TË POROSIS APO TË BLEJ ONLINE?SI TË PAGUAJ PËR BLERJE ONLINE?

BRENDA KOSOVËS – Transporti është GRATIS për të gjitha blerjet mbi €9.99, për çdo blerje nën këtë shumë transporti paguhet plus €2.49 dhe vlen për të gjithë territorin e Republikës së Kosovës.

SHTETET FQINJE (SHQIPËRI & MAQEDONIA E VERIUT) – Transporti në Shqipëri dhe Maqedoninë e Veriut për porositë deri në 3 kg kushton 4.99€. Për porositë mbi 3 kg transporti paguhet plus dhe kalkulohet në bazë të sasisë dhe peshës së produkteve të porositura.

SHTETET E TJERA – Për të gjitha shtetet e tjera transporti paguhet plus dhe kalkulohet në bazë të sasisë dhe peshës së produkteve të porositura. Çmimi për transport kalkulohet automatikisht në webfaqen tonë.

Ju mund të blini/porosisni online përmes: www.uni-cosmeticsks.com , gjithashtu produktet mund t’i porosisni përmes faqes sonë në Facebook, Instagram apo përmes numrit tonë në Viber: +383 45 30 30 80.

Ju lutem shikoni më poshtë opcionet e pagesës:

Pagesë me kartel bankare (VISA, MASTER CARD, MAESTRO, VISA ELECTRON ETJ.);Pagesë pas pranimit të porosisë (vlen vetëm për territorin e Republikës së Kosovës);Transfer bankar:ProCredit Bank:
Emri i kompanisë: UNI sh.p.k.
Adresa: Sheshi “Nëna Terezë”, qendra tregtare, kati i parë, nr. 1, 10 000 Prishtinë, Republika e Kosovës.
Emri i bankës: ProCredit Bank Kosovo J.S.C
Numri i xhirollogarisë: 1189006791000179
IBAN: XK051189006791000179
SWIFT CODE: MBKOXKPRXXXTEB Bank:
Emri i kompanisë: UNI sh.p.k.
Adresa: Sheshi “Nëna Terezë”, qendra tregtare, kati i parë, nr. 1, 10 000 Prishtinë, Republika e Kosovës.
Emri i bankës: TEB Bank
Numri i xhirollogarisë: 2033000070613776
IBAN: XK052033000070613776
SWIFT CODE: TEBKXKPRWestern Union – Ardian Gashi, Prishtinë, Kosovë;Money Gram – Ardian Gashi, Prishtinë, Kosovë;PayPal.

Na kontaktoni në këtë numër

+383 45 80 20 80

Na shkrauni e-mail

info@unicosmetics.net