All the products and equipment can be seen in our stores, which are located at: UNI at Veternik, n.n., Prishtinë – Gjilan road (in front of Neighbourhood 038), 10 000 Pristina – Kosovo; UNI at Nazim Gafurri Str.”, no. 1 (Near “Sami Frashëri” High school, 200 meters above, in the direction of Gërmia Park), 10 000 Pristina – Kosovo; UNI at “Bill Clinton” Boulevard, object E, no. 204, 10 000 Pristina – Kosovo.
WITHIN KOSOVO – The shipment within the territory of Kosovo will arrive in the destination within 24 business hours. NEIGHBORING COUNTRIES (Albania, Macedonia, Serbia & Montenegro): a. DHL – The shipment of orders to neighboring countries will arrive in 24 business hours. b. Kosovo Post Office – The shipments of orders to the neighboring countries will arrive within 10 business days, at the latest. Note: According to our experience, 99% of the shipments arrive to destination within 3-4 days. EUROPEAN COUNTRIES: a. DHL – The shipment of orders to neighboring countries will arrive in 24 business hours. b. Kosovo Post Office – The shipments of orders to the neighboring countries will arrive within 15 business days, at the latest. Note: According to our experience, 99% of the shipments arrive to destination within 7-10 days. OTHER COUNTRIES: a. DHL – The shipment of orders to neighboring countries will arrive in 48 business hours. b. Kosovo Post Office – The shipments of orders to the neighboring countries will arrive within 30 business days, at the latest. Note: According to our experience, 99% of the shipments arrive to destination within 10-15 days.
UNI AT VETERNIK +383 45 80 20 80 UNI AT STR. NAZIM GAFURRI +383 49 930 927 UNI AT BILL CLINTON BOULEVARD +383 49 930 926 ONLINE SHOPPING & GENERAL INFORMATION +383 45 30 30 80 (you can also reach us at: Viber & WhatsApp) Facebook: @uni-cosmetics.com E-mail: info@uni-cosmetics.com WEB: www.uni-cosmetics.com
UNI at Veternik n.n., Prishtinë – Gjilan Main Road (opposite to 038 Neighborhood), 10 000 Pristina, Kosovo; Working schedule: 09:00-18:00 UNI at Str. “Nazim Gafurri”, no. 1, (nearby the “Sami Frashëri” high School, 200 m away, in the direction of Gërmia Park), 10 000 Pristina, Kosovo; Working schedule: 09:00-20:00 UNI at the “Bill Clinton” Boulevard, Object E, no. 186, (next to Passion Salon), 10 000 Pristina, Kosovo. Working schedule: 09:00-20:00
No, we do not work on Sundays. However, we do receive online orders also on Sundays.

UNI realizon çdo muaj për klientët ofertë/zbritje, ku produktet me çmime mund t’i shikoni në web-faqen tonë: www.uni-cosmetics.com, në faqen tonë në Facebook, apo në faqen tonë në Instagram.

Po, dërgojmë porosi në të gjithë botën.

Për herë të parë në historinë e tregut të kozmetikës në rajonin e Ballkanit, ne kemi filluar edhe me shërbimin e ri të transportimit të produkteve në të gjithë botën (WORLDWIDE SHIPPING), në mënyrë që të jemi sa më afër klientëve tanë.

Kompania e jonë ka arritur të lidhë marrëveshje bashkëpunimi për transportin e produkteve në të gjithë botën me DHL dhe me Posta e Kosovës Sh.A.

DHL është e pranishme në mbi 220 shtete dhe territore përgjatë gjithë globit, duke e bërë atë kompaninë më të madhe transportuese në botë. Me numër të personelit që e tejkalon shumë prej 350,000 vetash, DHL ju sjellë zgjidhje për një mori kërkesash sa i përket fushës së transportit.

Posta e Kosovës Sh.A. njihet për cilësi dhe besueshmëri jo vetëm në rajon, por edhe më gjerë, duke i përmbushur kërkesat e Bashkimit Evropian për cilësi dhe standarde. Posta e Kosovës Sh.A. ofron shërbime postare dhe shërbime tjera komerciale për qytetarët, bizneset, institucionet dhe organizatat e ndryshme në tregun vendor dhe atë ndërkombëtar, duke ofruar shërbime të standardeve të larta dhe shërbime inovative në hap me kërkesat e tregut, krahas zhvillimeve më të reja në teknologjinë informative.

BRENDA KOSOVËS – Dërgesat brenda territorit të Kosovës do të arrijnë për 24 orë pune.

SHTETET FQINJE (Shqipëri, Maqedoni, Serbi & Mal të Zi):

a. DHL – Dërgesat e porosive në shtetet fqinje do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar për 24 orë pune.

b. POSTA E KOSOVËS Sh.A. – Dërgesat e porosive në shtetet fqinje do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar më së largu brenda 10 ditë pune.
Shënim: Në bazë të përvojës sonë, dërgesat në 99% të rasteve arrijnë brenda 3-4 ditësh.

SHTETET EVROPIANE:

a. DHL – Dërgesat e porosive në shtetet europiane do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar për 24 orë pune.

b. POSTA E KOSOVËS Sh.A. – Dërgesat e porosive në shtetet evropiane do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar më së largu brenda 15 ditë pune.
Shënim: Në bazë të përvojës sonë, dërgesat në 99% të rasteve arrijnë brenda 7-10 ditësh.

SHTETET E TJERA:

a. DHL – Dërgesat e porosive në të gjitha shtetet e tjera të botës do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar për 48 orë pune.

b. POSTA E KOSOVËS Sh.A. – Dërgesat e porosive në të gjitha shtetet e tjera do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar më së largu brenda 30 ditë pune.
Shënim: Në bazë të përvojës sonë, dërgesat në 99% të rasteve arrijnë brenda 10-15 ditësh.

A ËSHTË TRANSPORTI GRATIS?A MUND TË POROSIS APO TË BLEJ ONLINE?SI TË PAGUAJ PËR BLERJE ONLINE?

BRENDA KOSOVËS – Transporti është GRATIS për të gjitha blerjet mbi €9.99, për çdo blerje nën këtë shumë transporti paguhet plus €2.49 dhe vlen për të gjithë territorin e Republikës së Kosovës.

SHTETET FQINJE (SHQIPËRI & MAQEDONIA E VERIUT) – Transporti në Shqipëri dhe Maqedoninë e Veriut për porositë deri në 3 kg kushton 4.99€. Për porositë mbi 3 kg transporti paguhet plus dhe kalkulohet në bazë të sasisë dhe peshës së produkteve të porositura.

SHTETET E TJERA – Për të gjitha shtetet e tjera transporti paguhet plus dhe kalkulohet në bazë të sasisë dhe peshës së produkteve të porositura. Çmimi për transport kalkulohet automatikisht në webfaqen tonë.

Ju mund të blini/porosisni online përmes: www.uni-cosmeticsks.com , gjithashtu produktet mund t’i porosisni përmes faqes sonë në Facebook, Instagram apo përmes numrit tonë në Viber: +383 45 30 30 80.

Ju lutem shikoni më poshtë opcionet e pagesës:

Pagesë me kartel bankare (VISA, MASTER CARD, MAESTRO, VISA ELECTRON ETJ.);Pagesë pas pranimit të porosisë (vlen vetëm për territorin e Republikës së Kosovës);Transfer bankar:ProCredit Bank:
Emri i kompanisë: UNI sh.p.k.
Adresa: Sheshi “Nëna Terezë”, qendra tregtare, kati i parë, nr. 1, 10 000 Prishtinë, Republika e Kosovës.
Emri i bankës: ProCredit Bank Kosovo J.S.C
Numri i xhirollogarisë: 1189006791000179
IBAN: XK051189006791000179
SWIFT CODE: MBKOXKPRXXXTEB Bank:
Emri i kompanisë: UNI sh.p.k.
Adresa: Sheshi “Nëna Terezë”, qendra tregtare, kati i parë, nr. 1, 10 000 Prishtinë, Republika e Kosovës.
Emri i bankës: TEB Bank
Numri i xhirollogarisë: 2033000070613776
IBAN: XK052033000070613776
SWIFT CODE: TEBKXKPRWestern Union – Ardian Gashi, Prishtinë, Kosovë;Money Gram – Ardian Gashi, Prishtinë, Kosovë;PayPal.

Contact us in this number

+383 45 80 20 80

Write us an e-mail

info@uni-cosmetics.com