SUGARBEAR MULTI VITAMINS BOX 30pcs FOR 45 DAYS & SCALP MASSAGER BRUSH | MULTI VITAMINA PËR 45 DITË

Zbritje 24%
Uni CosmeticsKodi:0850000320390.

Çmimi:
€65 €84,99

Taksat e përfshira

Statusi:
Në stok

SUGARBEAR WOMAN'S MULTI

Me arushin je plot jetë, ke shumë energji e shëndet!

Arushët e gomës SugarBear Women's Multi janë një përmbledhje vitaminash vegane, shkencërisht të formuluara dhe të dizajnuara për femrat.

Ndaloni marrjen e tabletave të forta me shije të keqe dhe filloni të kënaqeni me arushët e ëmbël prej gome, me shije manaferrash nga SugarBear!

E pasuruar me Omega-3, vitaminat B-12, C, D-2, E dhe më shumë! 16 mikroushqyes për të plotësuar nevojat e trupit për vitamin, të cilat ju mungojnë shumë femrave në dietat e tyre ditore. E dizajnuar me folate, një formë e vitaminës B-9!

Këto arushë me shije përmbajnë aminoacide me përmbajtje vegane, të cilët mund të stimulojnë prodhimin e kolagjenit!

Të prodhuara në SHBA! Nuk përmbajnë sheqerëra, apo shije artificiale. Ju vetë do t’i shijoni dhe vëreni dallimin!

Në porosinë tuaj do të pranoni një shishe të vitaminave SugarBear Women's Multi. Për të arritur efektin maksimal, ju rekomandojmë të merrni 2 arushë gome në ditë.

A mund të marr në të njejtën kohë vitaminat Sugar Women's Multi dhe SugarBearHair?  
Po! Ato janë një kombinim i përkryer!

Kush mund t'i përdorë Sugar Women's Multi?
Çdo femër e moshës 13-vjeçe, apo më lartë! Kjo formulë përmban vitamina dhe minerale që shpeshherë mungojnë në dietat e femrave, që është edhe arsyeja pse quhet 'Women's Multi'.

Çka bën Women's Multi?
Women's Multi ndihmon në plotësimin e vitaminave që shumë femrave u mungojnë në dietën e tyre ditore. E formuluar me vitamina dhe minerale të dizajnuara për të përkrahur energjinë, lëkurën dhe shëndetin e trupit.

A është Sugar Women's Multi vegane, HALAL apo KOSHER?
Po! Women's Multi është 100% vegane, si dhe e certifikuar HALAL dhe KOSHER.

Çka dallojnë vitaminat e Sugar Women's Multi nga vitaminat për flokë?
Vitaminat për flokë SugarBearHair përmbajnë 13 vitamina dhe minerale për të përkrahur flokë normale të shëndetshme dhe rritje të thonjve. 

Women's Multi përmbajnë 5 ushqyes për të përkrahur lëkurë të shëndoshë, 5 ushqyes për të përkrahur flokët dhe thonjtë, 6 ushqyes për të shtuar energjinë dhe një përmbledhje prej 16 ushqyesve të dizajnuar për të promovuar mirëqenien e plotë të trupit.

Sugar Women's Multi është një mënyrë e mahnitshme për të marrë pakëz nga gjithçka me vetëm 2 arushë të gomës! 

Vitaminat më së miri funksionojnë kur merren për një përiudhë prej minimum 3 muajve, por rezultatet më të mira arrihen brenda 6 muajve. Rezultatet dallojnë nga personi në person. Rekomandohet për femra të moshes 13-vjeçe e më lartë. Për femrat e moshës nën 13-vjeçe duhet të merret leje nga mjeku.

*Shënim: Këto produkte nuk u janë nënshtruar vlerësimit të Administratës për Ushqim dhe Medikamente të ShBA-ve. Këto produkte nuk janë të destinuara për të diagnostikuar, trajtuar, shëruar apo parandaluar çfardo sëmundje. Këshillat ushqyese të dhëna nga SugarBear nuk kanë për qëllim që të zëvendësojnë shërbimet mjekësore. Nëse gjendja e juaj shëndetesore nuk është e mirë, ju lutem drejtohuni tek mjeku i caktuar. Rezultatet individuale mund të jenë të ndryshme.

----

SUGARBEAR BRUSHË MASAZHUESE PËR LËKURË TË KOKËS

Brusha masazhuese për lëkurën e kokës nga SugarBear është rezistente ndaj ujit që përshtatet në mënyrë të përsosur në pëllëmbën e dorës dhe se e përzien shamponin ditor në mënyrë të përshtatshme. Majet fleksibile prej gomës e masazhojnë butësisht dhe e gjallërojnë lëkurën e kokës suaj derisa shkumëzon dhe e shpërndan shamponin tuaj të preferuar sepse mund të mbahet në dorë, ju mund të aplikoni presion ose pak ose shumë, varet si dëshironi.

Ju lutem shikoni më poshtë opcionet e pagesës:

 • Pagesë me kartelë bankare (VISA, MASTER CARD, MAESTRO, VISA ELECTRON ETJ.);
 • Pagesë pas pranimit të porosisë (vlen vetëm për territorin e Republikës së Kosovës);
 • Transfer bankar:
 1. ProCredit Bank:
  Emri i kompanisë: UNI sh.p.k.
  Adresa: Sheshi “Nëna Terezë”, qendra tregtare, kati i parë, nr. 1, 10 000 Prishtinë, Republika e Kosovës.
  Emri i bankës: ProCredit Bank Kosovo J.S.C
  Numri i xhirollogarisë: 1189006791000179
  IBAN: XK051189006791000179
  SWIFT CODE: MBKOXKPRXXX
 2. TEB Bank:
  Emri i kompanisë: UNI sh.p.k.
  Adresa: Sheshi “Nëna Terezë”, qendra tregtare, kati i parë, nr. 1, 10 000 Prishtinë, Republika e Kosovës.
  Emri i bankës: TEB Bank
  Numri i xhirollogarisë: 2033000070613776
  IBAN: XK052033000070613776
  SWIFT CODE: TEBKXKPR
 • Western Union – Ardian Gashi, Prishtinë, Kosovë;
 • Money Gram – Ardian Gashi, Prishtinë, Kosovë;
 • PayPal.

Ne jemi kompania e parë nga shoqëritë me përgjegjësi të kufizuara, që u kemi mundësuar klientëve tanë shërbimin e pagesave me kartelë bankare – ONLINE.

Ju garantojmë për sigurinë e këtij shërbimi!

WORLDWIDE SHIPPING
Për herë të parë në historinë e tregut të kozmetikës në rajonin e Ballkanit, ne kemi filluar edhe me shërbimin e ri të transportimit të produkteve në të gjithë botën (WORLDWIDE SHIPPING), në mënyrë që të jemi sa më afër klientëve tanë.

Kompania e jonë ka arritur të lidhë marrëveshje bashkëpunimi për transportin e produkteve në të gjithë botën me DHL dhe me Posta e Kosovës Sh.A.

DHL është e pranishme në mbi 220 shtete dhe territore përgjatë gjithë globit, duke e bërë atë kompaninë më të madhe transportuese në botë. Me numër të personelit që e tejkalon shumë prej 350,000 vetash, DHL ju sjellë zgjidhje për një mori kërkesash sa i përket fushës së transportit.

Posta e Kosovës Sh.A. njihet për cilësi dhe besueshmëri jo vetëm në rajon, por edhe më gjerë, duke i përmbushur kërkesat e Bashkimit Evropian për cilësi dhe standarde. Posta e Kosovës Sh.A. ofron shërbime postare dhe shërbime tjera komerciale për qytetarët, bizneset, institucionet dhe organizatat e ndryshme në tregun vendor dhe atë ndërkombëtar, duke ofruar shërbime të standardeve të larta dhe shërbime inovative në hap me kërkesat e tregut, krahas zhvillimeve më të reja në teknologjinë informative.

BRENDA KOSOVËS – Dërgesat brenda territorit të Kosovës do të arrijnë për 24 orë pune.

SHTETET FQINJE (Shqipëri, Maqedoni, Serbi & Mal të Zi):

a. DHL – Dërgesat e porosive në shtetet fqinje do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar për 24 orë pune.

b. POSTA E KOSOVËS Sh.A. – Dërgesat e porosive në shtetet fqinje do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar më së largu brenda 10 ditë pune.
Shënim: Në bazë të përvojës sonë, dërgesat në 99% të rasteve arrijnë brenda 3-4 ditësh.

SHTETET EVROPIANE:

a. DHL – Dërgesat e porosive në shtetet europiane do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar për 24 orë pune.

b. POSTA E KOSOVËS Sh.A. – Dërgesat e porosive në shtetet evropiane do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar më së largu brenda 15 ditë pune.
Shënim: Në bazë të përvojës sonë, dërgesat në 99% të rasteve arrijnë brenda 7-10 ditësh.

SHTETET E TJERA:

a. DHL – Dërgesat e porosive në të gjitha shtetet e tjera të botës do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar për 48 orë pune.

b. POSTA E KOSOVËS Sh.A. – Dërgesat e porosive në të gjitha shtetet e tjera do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar më së largu brenda 30 ditë pune.
Shënim: Në bazë të përvojës sonë, dërgesat në 99% të rasteve arrijnë brenda 10-15 ditësh.

TRANSPORTI GRATIS
Transporti është GRATIS për të gjitha blerjet mbi €9.99. Për çdo blerje nën këtë shumë transporti paguhet plus €2.49 dhe vlen për të gjithë territorin e Republikës së Kosovës.

Kalkulo çmimin e transportit!

Ndoshta ju pëlqejnë

Produktet që keni shikuar më parë