Shikoni se sa mund të rezistoni që ta merrni ni shishe llak për thonj

Është duke u zhvilluar një debat nëse arti i thonjve është duke lulëzuar ende si njëra nga trendet më të mëdha të kozmetikës. Në njërën dorë (shikoni se çka kemi bërë) llaqet e reja të artit për thonj, produktet dhe veglat janë duke u lëshuar në qarkullim gati çdo ditë. Në dorën tjetër, kur vie puna tek stazat e garave dhe qilimave të kuq, ne nuk kemi arritur të shohim shumë dizajne në këtë sezon ashtu siç kemi parë në të kaluarën. Pa marr parasysh trendit, ne jemi ende në dashuri me artin për thonj dhe duket që të gjithë vizitorët virtual na internet janë poashtu. Lexoni për më shumë rreth teksteve mësimore dhe lajmeve të tjera që ne i kemi vënë re në këtë javë – dhe shikoni se sa mund të rezistoni që ta merrni ni shishe llak për thonj.

 

Burimi: fashionmagazine.com

UNI Cosmetics Blog i dedikohet tërësisht promovimit të temave rreth flokëve, grimit, thonjve, trupit, modës dhe shumë temave të tjera edukative. Të gjitha temat, videot, fotot realizohen me një përkushtim të madh, duke angazhuar profesionistë nga secila fushë, me qëllim që t’ju ofrojmë një udhëzues për stilin tuaj të përditshëm!