Shay Mitchell e vërteton që grimi definitivisht nuk i përshtatet asaj

Ju me të vërtetë duhet të jeni një njeri i pa shpirt për të menduar që Shay Mitchell nuk është njëra ndër organizmat më të gdhendur që merr frymë në këtë planet. Posaçërisht kur kemi të bëjmë me grimin e saj. Por, edhe pse teni i saj gjithmonë duket disi i njomë dhe me shkëlqim kudo që ajo ndodhet – qilima të kuq, në plazhë, në rehatinë e shtëpisë së saj duke ngrënë pica të Dominos – kjo nuk do të thotë që ajo ka shkathtësitë që të jetë një artiste e klasit të parë.

Që vërtetë të rriten gjasat, ne e patëm modelen e Shayit që të jetë askush pos artisjta e saj e grimit, Ash K Holm. Mbani në mend që Ash e ka bërë grimin për yjet e vogla Kardashians, Camila Cabello, Kaia Gerber, Ashley Graham, dhe Bebe Rexha në rezymenë e saj, falë Instagramit. Pra, është relativisht e qartë Shay ka shumë për të vërtetuar këtu. Do ta them që fillimi i saj është relativisht mashtrues. Ajo shkon për t’i marr produktet dhe pajisjet e grimit nga çanta e Beisit dhe shkon direkt në krijimin e një pamjeje të qëndisur për Ashin.

 

Ajo pastaj vazhdon në bërjen e vijave me vijëzues të lëngshëm në pjesën e lartë të qepallëve dhe mendoj që ne të gjithë pajtohemi që krijimi i krahëve identik është sport olimpik. Duhet dekada kohë përkushtim dhe praktikim deri kur jeni afërsisht afër për të balancuar trashësinë dhe mprehtësinë e secilit krah. Ajo pati një fillim të vështirë tek faza e vijëzimit. Ajo u ankua në sasinë e filxhanave të kafeve, duke ndikuar në rritje të nervozës, por Ashi u shtri duke thënë që ajo pinë kafe para se t’ja bëjë Shayit grimin.

 

Burimi: cosmopolitan.com

UNI Cosmetics Blog i dedikohet tërësisht promovimit të temave rreth flokëve, grimit, thonjve, trupit, modës dhe shumë temave të tjera edukative. Të gjitha temat, videot, fotot realizohen me një përkushtim të madh, duke angazhuar profesionistë nga secila fushë, me qëllim që t’ju ofrojmë një udhëzues për stilin tuaj të përditshëm!