Postimet më të mira të bukurisë të javës në Instagram: Shay Lia, Serena Williams dhe të tjera

 

Kaqurrelet e mëdha të bëra me brushë hapi udhë për postime mbresëlënëse në Instragram në javën e shkuar. Këngëtarja Singer Shay Lia hapi udhë, me stilin e flokëve kaqurrele e titulluar: “Bëhu vetja.” Modelja dhe themeluesja e Tender, një organizatë jo-fitimprurëse e grave duke i bërë materialet esenciale të qasshme, me spirale të hedhura në ponytail derisa ndarja e realiteteve të përpjekjeve për të futur bebushin në gjumë. Ndërkohë, shkrimtarja e teksteve për këngë Cosima e përqafoi një stil siç është braid-out.

Shkëlqim i madh është në përpara dhe në qendër poashtu. Ali është kthyer me një pamje të guximshme grimi. Këtë herë, me një përkujtim të ngjyrave të ylberit të vërbuara me shkëlqim tek “Dyqani me pronar nga një person me ngjyrë,” dhe “shpenzoni të hollat në diçka që ia vlen dhe përfitoni diçka të mirë nga ai shpenzim!” Të sapomartuarit Aweng Ade-Chuol dhe Alexus Ade-Chuol shkëlqyen për një kohë të gjatë, me fije me ngjyrë të zezë korbi dhe me sy të tymosur, “në disa lëvizje të vërteta prindërore.” Ngjajshëm, Serena Williams e përqafoi një paraqitje goditëse të qepallëve me një kot të trashë të vijezuesit të lëngshëm që kombinohet për bukuri me buzë të kuqe dhe me bishtaleca ngjyrë ari.

Në një shënim të ndryshëm, modelja Mona Tougard tha “tung, tung ” tek vetullat e saj, derisa Paloma Elsesser e shkëlqyer u kënaq duke qëndruar në natyrë afër lumit, duke e ndarë një mësim shumë të rëndësishëm me përcjellësit e saj në Instagram. “Fatphobia është kundër së zezës dhe përderisa ne vazhdojmë të hetojmë shijet dhe idealet tona, ne gjithmonë duhet ta kujtojmë atë,” kishte shkruar ajo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Burimi: vogue.com

UNI Cosmetics Blog i dedikohet tërësisht promovimit të temave rreth flokëve, grimit, thonjve, trupit, modës dhe shumë temave të tjera edukative. Të gjitha temat, videot, fotot realizohen me një përkushtim të madh, duke angazhuar profesionistë nga secila fushë, me qëllim që t’ju ofrojmë një udhëzues për stilin tuaj të përditshëm!