Njëra ndër parfumet më të mira, sipas njerëzve që ndjejnë erën...

Gucci Guilty Pour Femme Eau de Parfum, 90 ml

Një tjetër opcion për ata të cilët preferojnë florale joshëse, Underwood thotë se Gucci Guilty posedon “një zemër të jargavanit dhe vjollcë,” por që “patçuli dhe qelibari me të vërtetë shkelqejnë në këtë përzierje.” shton ajo: “Kurdo që kam një takim romantik dhe jam e emocionuar për këtë, besoj së ia vlen të spërkas veten me këtë parfum. Gucci e din se si të bëjë në mënyrë jopologetike seksi.”

Koleksioni i Gucci Guilty fillon një kapitull të ri, duke riprezantuar aromën origjinale të Pour Femme si një Eau De Parfum të pasur, duke kombinuar aromat superiore të luleve të nxitura nga aroma natyrale.

Individuale por prap të bashkuar në mënyrë natyrale, parfumet e meshkujve dhe të femrave paraqesin një deklaracion të shprehjes individuale dhe guximit, duke iu mbajtur fjalës #ForeverGuilty.

Ky produkt mund të blihet në UNI Cosmetics, në tre sasi të ndryshme (30ml, 50ml & 90ml).

UNI Cosmetics Blog i dedikohet tërësisht promovimit të temave rreth flokëve, grimit, thonjve, trupit, modës dhe shumë temave të tjera edukative. Të gjitha temat, videot, fotot realizohen me një përkushtim të madh, duke angazhuar profesionistë nga secila fushë, me qëllim që t’ju ofrojmë një udhëzues për stilin tuaj të përditshëm!