Margot Robbie i bën stilin e vjetër të flokëve të Hollivudit të duken të reja

Kur stilimi referencial shndërrohet në atë modern, a mund të transformohet në diçka të re? Kjo pyetje u bë këtë mëngjes nga Margot Robbie, e cila ishte parë në qytetin e New Yorkut duke e lëkundur kokën e saj me flokët e vjetra të Hollivudit që u lexua plotësisht në mënyrë bashkëkohore. Duke filluar me pjesën e thellë që tërhoqi fokusin tek rrënjët e shkujdesura, flokët e Robbiet ranë pas krahëve të saj duke valëzuar peroksidin e llakosur. Palosja në vetëm një anë pas veshit të saj e vuri në pah theksimin ngjyrë ari të madhësisë së mesme të estetikës klasike në bërje.

Grimi monokromatik – e aplikuar nga artistja Pati Dubroff, e ka shtuar edhe më tej atmospherën, një tërheqje e buzëkuqit ngjyrë rozë e kombinuar me shkëlqimin e binjakëzuar dhe qepallët e trandafiltë për një moment të bukur që do të dukej si në shtëpi. Një njollë e vijes së tymosur është ngjitur me vijën e qerpikëve të poshtëm dhe vetullat e formësuara e komplotuara me rrënjët e Robbiet për një efekt me humor të rëndë, duket një përzierje me të atëhershëm dhe të tashmën, me dimrin apo pranverën, e butë dhe me stil të mprehtë.

 

Burimi: vogue.com

UNI Cosmetics Blog i dedikohet tërësisht promovimit të temave rreth flokëve, grimit, thonjve, trupit, modës dhe shumë temave të tjera edukative. Të gjitha temat, videot, fotot realizohen me një përkushtim të madh, duke angazhuar profesionistë nga secila fushë, me qëllim që t’ju ofrojmë një udhëzues për stilin tuaj të përditshëm!