Goop po vjen tek Sefora Kanada në këtë muaj

Sephora Kanada ka njoftuar se nga ky muaj do të fillojë magazinimin e produkteve Goop brenda dyqaneve dhe në internet, duke filluar me koleksionin e saj më të shitur të të produkteve për përkujdesje ndaj lëkurës. Me aterrimin e saj më 28 shkurt, Goopgloë do të jetë në lokacione të zgjedhura me pakicë në të gjithë vendin, si dhe në sephora.ca. Ndërsa viti po vijon, produktet shtesë të Goop-it dhe ato ekskluzive Sephora do të lansohen përmes gjigantit të bukurisë.

Që kur u krijua në vitin 2008, Goop ka qenë në pararojë të lëvizjes së bukurisë së pastër, me përbërës të bazuar në bimë dhe standarde të larta në fushën e transparencës dhe sigurisë. Kjo e bën atë një shtesë të përsosur të iniciativës Clean at Sephora, dhe në shportat e klientëve, duke marrë parasysh kërkesën në rritje për produkte të pastra.

“Sephora është një udhëheqëse e inovacionit global të bukurisë dhe është gjithmonë në pulsin e asaj që kërkojnë klientët e tyre. Me iniciativën e tyre të pastër, ata po ndërtojnë një kategori të re interesante të biznesit për konsumatorin modern i cili është në kërkim të bukurisë që përshtatet në stilin e jetës së tyre të orientuar nga mirëqenia,” tha Erin Cotter, menaxher i përgjithshëm i bukurisë dhe mirëqenies në Goop.

Lansimi e Goop Beauty do të jetë gjithashtu një përvojë e parë e llojit të saj të jetës së plotë për klientët e Sephoras. “Goop është i ngazëllyer për të zgjeruar gjurmën tonë në Sephora, pasi ne kemi gdhendur një territor unik në hapësirën e bukurisë,” tha Cotter. “Ne po u ofrojmë klientëve një përvojë plotësisht zhytëse, të pastër, holistike dhe e drejtuar nga rezultatet.”

Qëllimi i Goopgloë është të transformojë strukturën e lëkurës, me produkte që shkëlqejnë, lëmojnë dhe shndërrisin atë. Superfuqia e lëkurës së mëngjesit Goopgloë, Exfoliator Gloë Instant Microderm dhe Body Luminizer janë para-ekzistuese, dhe Drita Peel Drita Glycolic 5% Overnight do të shtohet si një produkt ekskluziv tek Sephora Kanada.

Kjo është hera e tretë në po aq javë që marka e udhëhequr nga Gëyneth Paltrow ka bërë tituj pas publikimit të serive të dokumentarëve Goop në Netflix dhe njoftimit të lundrimit të parë Goop.

 

Burimi: fashionmagazine.com

UNI Cosmetics Blog i dedikohet tërësisht promovimit të temave rreth flokëve, grimit, thonjve, trupit, modës dhe shumë temave të tjera edukative. Të gjitha temat, videot, fotot realizohen me një përkushtim të madh, duke angazhuar profesionistë nga secila fushë, me qëllim që t’ju ofrojmë një udhëzues për stilin tuaj të përditshëm!