Fashat më të mira për pjesën e poshtme të syrit

Ashtu siç ndodhi, Siç rezulton, ajo gotë shtesë e ngjyrës rozë Gut Oggau mund të mos jetë arsyeja e vetme që sytë tuaj të mëngjesit të ngjasojnë me ato të Bridget Jones pas lidhjes së tyre. Ndotja, gjumi i pamjaftueshëm, heqja e jo e duhur e grimit, nxehtësia dhe ajri i brendshëm i thatë brenda shtëpisë janë të gjitha ndër shkaqet kryesore të bërjes me shpuzë gjatë grimit, thotë fytyra e Hollivudit, Mila Moursi.

Pra, gjithashtu, janë kremra të rëndë për sytë, të cilët mund të mbingarkojnë lëkurën gjatë natës dhe të çojnë në ënjtje ditën tjetër. “Lëkura përreth syve është aq e hollë dhe e brishtë, por nganjëherë njerëzit e trajtojnë atë si lëkurë,” shpjegon Moursi, e cila sugjeron të aplikoni një formulim të lehtë, me frymë, me bazë në gell në mëngjes me një masazh të butë.

Megjithatë, “shërimi” i vërtetë, “vazhdon ajo”, është ai që është gjithashtu një fenomen në Instagram: maska ​​për sytë. Megjithëse nuk janë të destinuara për përdorim të përditshëm, ato ofrojnë një “nxitje” për zonën nën sy në mëngjesin veçanërisht të fryrë, vëren Moursi. Vala e fundit e produkteve paketon një mori aktivesh zhytëse, linjë të imëta, nga kafeina dhe përtëritja e kuarcit të trëndafilit deri tek ari 24 karat.

 

Burimi: vogue.com

UNI Cosmetics Blog i dedikohet tërësisht promovimit të temave rreth flokëve, grimit, thonjve, trupit, modës dhe shumë temave të tjera edukative. Të gjitha temat, videot, fotot realizohen me një përkushtim të madh, duke angazhuar profesionistë nga secila fushë, me qëllim që t’ju ofrojmë një udhëzues për stilin tuaj të përditshëm!