25 dizajne të thonjve për Thanksgiving që përshtaten mirë me raki molle

Nuk ka mënyrë më të mirë se një darkë e Thankgiving para ndonjë loje sesa një projekt manikyri festiv. Para se të kapni pirunin dhe thikën, merrni shishen tuaj të preferuar të llakut për thonj dhe krijoni dizajnin që reflekton ushqimet dhe ngjyrat e sezonës. Nga gjelat e detit tek gjysëm-hënat e thjeshta, ka diçka për çdo artist të thonjve.

Më poshtë, mund t'i shihni 25 dizajne të thonjve për Thanksgiving që i bëjnë duart pjesën qendrore të tavolinës.

 

Kungull djegës

 

Boronicë e kuqe e pjerrët
 
Gjel deti i vogël

 

Vjeshtë abstrakte
 
Bëjeni modë

 

Gjethet e rëna
 
Birili godet përsëri

 

Breshka rrotulluese
 
Bubullimë

 

Bar Graph
 
Mbretëresha tigër

 

Detajet botanike
 
Gungull i përkryer

 

Stina Tis
 
Rothko Redux

 

Sos boronice të kuqe
 
Gjether e rëna

 

Teknika e thatë e brushës
 
Chanel Tweed

 

Arti i rërës vrasëse
 
Në rreth
 
 
Rrjeti i zhveshur
 
Ngjitës diagonal 

 

Pled bakri

Burimi: elle.com

UNI Cosmetics Blog i dedikohet tërësisht promovimit të temave rreth flokëve, grimit, thonjve, trupit, modës dhe shumë temave të tjera edukative. Të gjitha temat, videot, fotot realizohen me një përkushtim të madh, duke angazhuar profesionistë nga secila fushë, me qëllim që t’ju ofrojmë një udhëzues për stilin tuaj të përditshëm!