WAHL MAGIC CLIP HAIR CLIPPER | MAKINË PËR PRERJEN E FLOKËVE

Uni CosmeticsKodi:4015110078159

Çmimi:
€139,99

Taksat e përfshira

Statusi:
Jashtë stoku

Magjikja në brisk!

Prerësja me 5 yje për flokë, Cordless Magic Clip është dizajnuar për të sjellur performancë të mprehtë me lirinë e prerëses pa kabëll, që e kërkojnë ekspertët.

Magjikja ndodhet në brisk! Cordless Magic Clip veçohet me precizitet të lartë dhe me dhëmbë të shkallëzuar 2161 të briskut me teknologji të kërcitjes.

Ky mjet, pa kabëll, sjellë shpejtësi superiore dhe lehtësi në përdorim, posedon bateri me jon litiumi funksionimi i së cilës zgjatë për një periudhë prej 90+ minutash pas mbushjes me energji elektrike.

Posedon poashtu mundësi prerëse me/pa kabëll.

Për rehatinë tuaj, 5-Star Cordless Magic Clip vjen me të gjitha pajisjet e tjera përcjellëse që kërkohen për përdorim.

Paketimi përfshinë prerësen, (8) krehër që mund t’i ngjiten prerëses, vaj, brushë për pastrim, udhëzimet dhe transformatorin për rimbushje.

The 5-Star Cordless Magic Clip (#8148) ka dimensione me gjatësi prej 6.25” dhe me peshë prej 280g.

Ju lutem shikoni më poshtë opsionet e pagesës:

 • Pagesë me kartelë bankare (Visa, Master Card, Maestro, etj.)
 • Pagesë pas pranimit të porosisë (vlen vetëm për territorin e Republikës së Kosovës, Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut)
 • Transfer bankar
 • Western Union – Labinot Vitia, Prishtinë, Kosovë
 • Money Gram – Labinot Vitia, Prishtinë, Kosovë
Për informacione të tjera rreth të dhënave bankare, ju lutem klikoni këtu.
       Ju lutem shikoni më poshtë opsionet e transportit:
       • DHL
       • Posta e Kosovës
       • Posta Mik Mik
         WORLDWIDE SHIPPING
         Për herë të parë në historinë e tregut të kozmetikës në rajonin e Ballkanit, ne kemi filluar edhe me shërbimin e ri të transportimit të produkteve në të gjithë botën (Worldwide Shipping) në mënyrë që të jemi sa më afër klientëve tanë.

         Për sa kohë do të arrijë porosia juaj tek destinacioni i kërkuar apo për informacione të tjera, ju lutem klikoni këtu.

         Ndoshta ju pëlqejnë

         Produktet që keni shikuar më parë