LCN KODAN SKIN DISINFECTING WIPES 90PCS | FACULETA DEZINFEKTUESE PËR LËKURË

Uni CosmeticsKodi:4032651404018

Çmimi:
€10,99

Taksat e përfshira

Statusi:
Në stok

Lecka të gatshme për dezinfektim të lëkures 

  • Përshtatshmëria e shkëlqyer me lëkurë

  • Tharje e shpejtë e sipërfaqes

  • Të gatshme për përdorim

  • Efektive kundër një spektri të gjerë të mikroorganizmave: baktericidet, Tb, kërpudhëzat (C. albicans), kundër viruseve (përfshirë HIV, HBV, HCV, HSV, viruset e influencës), adeno- dhe rotaviruset

 • 90 lecka /në enë
Zonat e aplikimit
kodan® leckat janë të përshtatshme për dezinfektim universal, siç janë:

  • për pastrimin e lëkurës së paprekur, p.sh. e pacientëve, stafit infermieror dhe vizitorëve

  • për dezinfektimin e sipërfaqeve jo mjekësore siç janë dorezat e derës, sipërfaqet e punës dhe dyshemetë

 • për dezinfektimin e dysheqeve të ndryshueshme dhe në zonën e tualetit
Udhëzime për përdorim
Kodan® leckat mund të shkëputen veçmas dhe të përdoren menjëherë 
  • Fërkoni zonën përkatëse të lëkurës ose sipërfaqet, vazhdimisht dhe tërësisht me leckë

  • Kushtojini kujdes lagështisë të mjaftueshme

  • Kushtojini vëmendje kohës së ekfektit që përshtatet me zonën e aplikimit

 • Përdorni disa lecka për aplikim në zona apo sipërfaqe të mëdha të lëkurës

Përbërësit e produktit: Një paketim/enë  përmban 90 lecka të gatshme për përdorim. 100 g tretësirë përmban: 30.0 g propan-2-ol, 30.0 g propan-1-ol

 

Efikasiteti mikrobiologjik

        Efikasiteti                                                                       P ërqendrimi                                   Koha e efektit


  1. baktericid në përputhje                                              të gatshme për përdorim                               30 sek

  1. tuberkuloz                                                                    të gatshme për përdorim                                 2 min

  1. Candida albicans në përputhje me VAH                 të gatshme për përdorim                               15 min

  1. viruset e izoluar (përfshirë HIV, HBV, HCV)
   në përputhje me DVV                                                 të gatshme për përdorim                              30 sek

  1. Adenoviruset                                                               të gatshme për përdorim                               2 min

 1. Rotaviruset                                                                  të gatshme për përdorim                               1 min

       Zona e aplikimit                                                       Përqendrimi                                           Koha e efektit

  1. dezinfektimi sipërfaqësor në përputhje
   me VAH                                                                      të gatshme për përdorim                                    2 min

 1. dezinfektimi sipërfaqësor në spitale dhe
  praktikat mjekësore në përputhje
  me VAH                                                                      të gatshme për përdorim                                    5 min

Këshilla të veçanta
Përdorni dezinfektuesin në mënyrë të sigurt. Gjithmonë lexoni etiketën dhe informacionin e produktit para përdorimit. Shmangni kontaktin me sytë. Vetëm për përdorim të jashtëm. Sipërfaqet e ndjeshme ndaj alkoolit (p.sh. qelqi akrilik) nuk mund të trajtohen.

Informacioni mjedisor
Schülke prodhon produkte ekonomikisht dhe me procese prodhimi të avancuara, të sigurta dhe ekologjikisht miqësore, duke ruajtur në të njëjtën kohë standardet tona të larta të cilësisë.

Ju lutem shikoni më poshtë opcionet e pagesës:

 • Pagesë me kartelë bankare (VISA, MASTER CARD, MAESTRO, VISA ELECTRON ETJ.);
 • Pagesë pas pranimit të porosisë (vlen vetëm për territorin e Republikës së Kosovës);
 • Transfer bankar:
 1. ProCredit Bank:
  Emri i kompanisë: UNI sh.p.k.
  Adresa: Sheshi “Nëna Terezë”, qendra tregtare, kati i parë, nr. 1, 10 000 Prishtinë, Republika e Kosovës.
  Emri i bankës: ProCredit Bank Kosovo J.S.C
  Numri i xhirollogarisë: 1189006791000179
  IBAN: XK051189006791000179
  SWIFT CODE: MBKOXKPRXXX
 2. TEB Bank:
  Emri i kompanisë: UNI sh.p.k.
  Adresa: Sheshi “Nëna Terezë”, qendra tregtare, kati i parë, nr. 1, 10 000 Prishtinë, Republika e Kosovës.
  Emri i bankës: TEB Bank
  Numri i xhirollogarisë: 2033000070613776
  IBAN: XK052033000070613776
  SWIFT CODE: TEBKXKPR
 • Western Union – Ardian Gashi, Prishtinë, Kosovë;
 • Money Gram – Ardian Gashi, Prishtinë, Kosovë;
 • PayPal.

Ne jemi kompania e parë nga shoqëritë me përgjegjësi të kufizuara, që u kemi mundësuar klientëve tanë shërbimin e pagesave me kartelë bankare – ONLINE.

Ju garantojmë për sigurinë e këtij shërbimi!

WORLDWIDE SHIPPING
Për herë të parë në historinë e tregut të kozmetikës në rajonin e Ballkanit, ne kemi filluar edhe me shërbimin e ri të transportimit të produkteve në të gjithë botën (WORLDWIDE SHIPPING), në mënyrë që të jemi sa më afër klientëve tanë.

Kompania e jonë ka arritur të lidhë marrëveshje bashkëpunimi për transportin e produkteve në të gjithë botën me DHL dhe me Posta e Kosovës Sh.A.

DHL është e pranishme në mbi 220 shtete dhe territore përgjatë gjithë globit, duke e bërë atë kompaninë më të madhe transportuese në botë. Me numër të personelit që e tejkalon shumë prej 350,000 vetash, DHL ju sjellë zgjidhje për një mori kërkesash sa i përket fushës së transportit.

Posta e Kosovës Sh.A. njihet për cilësi dhe besueshmëri jo vetëm në rajon, por edhe më gjerë, duke i përmbushur kërkesat e Bashkimit Evropian për cilësi dhe standarde. Posta e Kosovës Sh.A. ofron shërbime postare dhe shërbime tjera komerciale për qytetarët, bizneset, institucionet dhe organizatat e ndryshme në tregun vendor dhe atë ndërkombëtar, duke ofruar shërbime të standardeve të larta dhe shërbime inovative në hap me kërkesat e tregut, krahas zhvillimeve më të reja në teknologjinë informative.

BRENDA KOSOVËS – Dërgesat brenda territorit të Kosovës do të arrijnë për 24 orë pune.

SHTETET FQINJE (Shqipëri, Maqedoni, Serbi & Mal të Zi):

a. DHL – Dërgesat e porosive në shtetet fqinje do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar për 24 orë pune.

b. POSTA E KOSOVËS Sh.A. – Dërgesat e porosive në shtetet fqinje do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar më së largu brenda 10 ditë pune.
Shënim: Në bazë të përvojës sonë, dërgesat në 99% të rasteve arrijnë brenda 3-4 ditësh.

SHTETET EVROPIANE:

a. DHL – Dërgesat e porosive në shtetet europiane do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar për 24 orë pune.

b. POSTA E KOSOVËS Sh.A. – Dërgesat e porosive në shtetet evropiane do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar më së largu brenda 15 ditë pune.
Shënim: Në bazë të përvojës sonë, dërgesat në 99% të rasteve arrijnë brenda 7-10 ditësh.

SHTETET E TJERA:

a. DHL – Dërgesat e porosive në të gjitha shtetet e tjera të botës do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar për 48 orë pune.

b. POSTA E KOSOVËS Sh.A. – Dërgesat e porosive në të gjitha shtetet e tjera do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar më së largu brenda 30 ditë pune.
Shënim: Në bazë të përvojës sonë, dërgesat në 99% të rasteve arrijnë brenda 10-15 ditësh.

TRANSPORTI GRATIS
Transporti është GRATIS për të gjitha blerjet mbi €9.99. Për çdo blerje nën këtë shumë transporti paguhet plus €2.49 dhe vlen për të gjithë territorin e Republikës së Kosovës.

Kalkulo çmimin e transportit!

Ndoshta ju pëlqejnë

Produktet që keni shikuar më parë