BOURJOIS 123 PERFECT FOUNDATION 16h 055 30ml | PUDËR E LËNGËT

Zbritje 29%
Uni CosmeticsKodi:3052503635507

Çmimi:
€8,49 €11,99

Taksat e përfshira

Statusi:
Në stok

Luaj me korrigjimin e ngjyrave për të arritur ngjyrën e përkryer. Filloni ditën me Bourjois 123 Perfect Foundation pudër e lëngët, për një ngjyrë të përsosur që zgjat deri në 16 orë. Formula e saj inovative kombinon 3 pigmente korrigjimi për lëkurë të përsosur me zero të meta:

Pigmente të verdha për të fshehur qarqet e errëta dhe për t’i dhënë lëkures pamje të pushuar.
Pigmentet vjollce për të korrigjuar zbehjën në fytyrë dhe për të rritur shkëlqimin.
Pigmente të gjelbra për të neutralizuar skuqjen për një ngjyrë të barabartë në lëkuren tuaj.
Pra, çfarë po prisni? Kur ju duhet të keni pamje mahnitëse gjatë gjithë ditës, 123 Perfect Foundation pudra e lëngët është mënyra e lehtë për të barazuar tonin tuaj të lëkurës. Një shtresë siguron mbulim të mesëm, por mund të shtresohet pa u pastruar. Për një përfundim të përsosur gjysëm-mat që ndriçon edhe ngjyrën më të zymtë dhe zgjat deri në pafundësi Bourjois 123 Perfect Foundation meriton një vend në listën tuaj të lartë të sekreteve të bukurisë.

Veqoritë dhe përfitimet

Shpëndarja e pudrës me pompë;
Siguron një pamje ndriçuese;
Korrekton të gjitha parregullsitë, falë 3 pigmentëve korrektuese: 

e gjelbërta e cila neutralizon skuqjet

e verdha e cila korrekton qeskat e syve

vjollce e cila korrekton zbehjen;
Përmban ekstraktin e lulës së pambukut e cila siguron hidratim dhe shkëlqim jo të tepërt;
SPF 10 UV ekran e cila mbron lëkuren nga UVA dhe UVB rrezet e dëmshme;
E përshtatshme për të gjitha llojet e lëkurës, poashtu edhe për lëkurë të kombinuar.

Ju lutem shikoni më poshtë opcionet e pagesës:

 • Pagesë me kartelë bankare (VISA, MASTER CARD, MAESTRO, VISA ELECTRON ETJ.);
 • Pagesë pas pranimit të porosisë (vlen vetëm për territorin e Republikës së Kosovës);
 • Transfer bankar:
 1. ProCredit Bank:
  Emri i kompanisë: UNI sh.p.k.
  Adresa: Sheshi “Nëna Terezë”, qendra tregtare, kati i parë, nr. 1, 10 000 Prishtinë, Republika e Kosovës.
  Emri i bankës: ProCredit Bank Kosovo J.S.C
  Numri i xhirollogarisë: 1189006791000179
  IBAN: XK051189006791000179
  SWIFT CODE: MBKOXKPRXXX
 2. TEB Bank:
  Emri i kompanisë: UNI sh.p.k.
  Adresa: Sheshi “Nëna Terezë”, qendra tregtare, kati i parë, nr. 1, 10 000 Prishtinë, Republika e Kosovës.
  Emri i bankës: TEB Bank
  Numri i xhirollogarisë: 2033000070613776
  IBAN: XK052033000070613776
  SWIFT CODE: TEBKXKPR
 • Western Union – Ardian Gashi, Prishtinë, Kosovë;
 • Money Gram – Ardian Gashi, Prishtinë, Kosovë;
 • PayPal.

Ne jemi kompania e parë nga shoqëritë me përgjegjësi të kufizuara, që u kemi mundësuar klientëve tanë shërbimin e pagesave me kartelë bankare – ONLINE.

Ju garantojmë për sigurinë e këtij shërbimi!

WORLDWIDE SHIPPING
Për herë të parë në historinë e tregut të kozmetikës në rajonin e Ballkanit, ne kemi filluar edhe me shërbimin e ri të transportimit të produkteve në të gjithë botën (WORLDWIDE SHIPPING), në mënyrë që të jemi sa më afër klientëve tanë.

Kompania e jonë ka arritur të lidhë marrëveshje bashkëpunimi për transportin e produkteve në të gjithë botën me DHL dhe me Posta e Kosovës Sh.A.

DHL është e pranishme në mbi 220 shtete dhe territore përgjatë gjithë globit, duke e bërë atë kompaninë më të madhe transportuese në botë. Me numër të personelit që e tejkalon shumë prej 350,000 vetash, DHL ju sjellë zgjidhje për një mori kërkesash sa i përket fushës së transportit.

Posta e Kosovës Sh.A. njihet për cilësi dhe besueshmëri jo vetëm në rajon, por edhe më gjerë, duke i përmbushur kërkesat e Bashkimit Evropian për cilësi dhe standarde. Posta e Kosovës Sh.A. ofron shërbime postare dhe shërbime tjera komerciale për qytetarët, bizneset, institucionet dhe organizatat e ndryshme në tregun vendor dhe atë ndërkombëtar, duke ofruar shërbime të standardeve të larta dhe shërbime inovative në hap me kërkesat e tregut, krahas zhvillimeve më të reja në teknologjinë informative.

BRENDA KOSOVËS – Dërgesat brenda territorit të Kosovës do të arrijnë për 24 orë pune.

SHTETET FQINJE (Shqipëri, Maqedoni, Serbi & Mal të Zi):

a. DHL – Dërgesat e porosive në shtetet fqinje do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar për 24 orë pune.

b. POSTA E KOSOVËS Sh.A. – Dërgesat e porosive në shtetet fqinje do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar më së largu brenda 10 ditë pune.
Shënim: Në bazë të përvojës sonë, dërgesat në 99% të rasteve arrijnë brenda 3-4 ditësh.

SHTETET EVROPIANE:

a. DHL – Dërgesat e porosive në shtetet europiane do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar për 24 orë pune.

b. POSTA E KOSOVËS Sh.A. – Dërgesat e porosive në shtetet evropiane do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar më së largu brenda 15 ditë pune.
Shënim: Në bazë të përvojës sonë, dërgesat në 99% të rasteve arrijnë brenda 7-10 ditësh.

SHTETET E TJERA:

a. DHL – Dërgesat e porosive në të gjitha shtetet e tjera të botës do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar për 48 orë pune.

b. POSTA E KOSOVËS Sh.A. – Dërgesat e porosive në të gjitha shtetet e tjera do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar më së largu brenda 30 ditë pune.
Shënim: Në bazë të përvojës sonë, dërgesat në 99% të rasteve arrijnë brenda 10-15 ditësh.

TRANSPORTI GRATIS
Transporti është GRATIS për të gjitha blerjet mbi €9.99. Për çdo blerje nën këtë shumë transporti paguhet plus €2.49 dhe vlen për të gjithë territorin e Republikës së Kosovës.

Kalkulo çmimin e transportit!

Ndoshta ju pëlqejnë

Produktet që keni shikuar më parë