LCN BIO BOND UV ADHESION AMPLIFIER 5ML | LIDHËS PËR THONJ TË DËMTUAR

Liquid error (product-info line 70): -Infinity
Uni CosmeticsKodi:20733

Çmimi:
€12,99

Taksat e përfshira

Statusi:
Në stok

Për thonjt të tharë, të çarë, të dëmtuar si dhe për thonj që kanë tendencë të bien nga gishti.

EFEKTI: Ushqyes natyral për thonj; mbrojtje e thonjve natyral nga acidi, ngjitës përforcues para modelimit; shmangje nga rënie e thoit nga gishti (gjatë fazës para mbështjelljes).

VEÇORITË:  Përmbanë urea dhe L-cistein (amino acid) dhe substanca organike të lëkurës; pa acid.

Me agjentin lidhës Bio-Bond për trajtim të lehtë, ju mund të përgadisni thoin natyral për konsumatorët tuaj për modelim në mënyrë të lëmuar dhe inovative. Produkti me cilësi të lartë nga LCN, vepron ekskluzivisht me forcën e përbërësve natyral dhe është i lehtë për përdorim dhe e lehtë për dozim.

Ngjitës përforcues me veprim të dyfishtë
Përpos ngjitjes përforcuese optimale për krijimin e thonjve me formë përfunduese, Bio-Bond ju sjellë rastin që të furnizoni pllakën e thoit natyral me përbërës ushqyes. Në këtë mënyrë, ju mund lehtësisht të krijoni një bazë të përsosur për thonj me formë të bukur rrethore apo të ujdisur mirë.

Përbërës të fuqishëm aktiv nga natyra
LCN-Bio-Bond përmbanë agjent organik lidhës që është përdorur në mënyrë të suksesshme në mjekësinë dentale për vite të tëra. Lidhet në mënyrë të lëmuar tek sipërfaqja e thoit natyral si dhe lejon përforcim optimal të ngjitjes për pozicion shtesë modelues. Gjithashtu, ngjitësi përforcues me trajtim të lehtë përmbanë përbërësin aktiv ushqyes për stabilizimin e thoit Urea dhe amino acidin L-cysteine, e cila ka veti përbërëse për stabilizimin e thoit.

Sipërfaqet e aplikimit të LCN Bio-Bond
Ju mund ta përdorni LCN Bio-Bond si ngjitës përforcues të lëmueshëm nën çdo sistem të gellit të LCN-së. Përdorni produktin për rimodelim dhe për rimbushje për të mirëmbajtur thoin natyral si dhe për të përgatitur atë për trajtimet e mëtutjeshme.

Ju lutem shikoni më poshtë opcionet e pagesës:

 • Pagesë me kartelë bankare (VISA, MASTER CARD, MAESTRO, VISA ELECTRON ETJ.);
 • Pagesë pas pranimit të porosisë (vlen vetëm për territorin e Republikës së Kosovës);
 • Transfer bankar:
 1. ProCredit Bank:
  Emri i kompanisë: UNI sh.p.k.
  Adresa: Sheshi “Nëna Terezë”, qendra tregtare, kati i parë, nr. 1, 10 000 Prishtinë, Republika e Kosovës.
  Emri i bankës: ProCredit Bank Kosovo J.S.C
  Numri i xhirollogarisë: 1189006791000179
  IBAN: XK051189006791000179
  SWIFT CODE: MBKOXKPRXXX
 2. TEB Bank:
  Emri i kompanisë: UNI sh.p.k.
  Adresa: Sheshi “Nëna Terezë”, qendra tregtare, kati i parë, nr. 1, 10 000 Prishtinë, Republika e Kosovës.
  Emri i bankës: TEB Bank
  Numri i xhirollogarisë: 2033000070613776
  IBAN: XK052033000070613776
  SWIFT CODE: TEBKXKPR
 • Western Union – Ardian Gashi, Prishtinë, Kosovë;
 • Money Gram – Ardian Gashi, Prishtinë, Kosovë;
 • PayPal.

Ne jemi kompania e parë nga shoqëritë me përgjegjësi të kufizuara, që u kemi mundësuar klientëve tanë shërbimin e pagesave me kartelë bankare – ONLINE.

Ju garantojmë për sigurinë e këtij shërbimi!

WORLDWIDE SHIPPING
Për herë të parë në historinë e tregut të kozmetikës në rajonin e Ballkanit, ne kemi filluar edhe me shërbimin e ri të transportimit të produkteve në të gjithë botën (WORLDWIDE SHIPPING), në mënyrë që të jemi sa më afër klientëve tanë.

Kompania e jonë ka arritur të lidhë marrëveshje bashkëpunimi për transportin e produkteve në të gjithë botën me DHL dhe me Posta e Kosovës Sh.A.

DHL është e pranishme në mbi 220 shtete dhe territore përgjatë gjithë globit, duke e bërë atë kompaninë më të madhe transportuese në botë. Me numër të personelit që e tejkalon shumë prej 350,000 vetash, DHL ju sjellë zgjidhje për një mori kërkesash sa i përket fushës së transportit.

Posta e Kosovës Sh.A. njihet për cilësi dhe besueshmëri jo vetëm në rajon, por edhe më gjerë, duke i përmbushur kërkesat e Bashkimit Evropian për cilësi dhe standarde. Posta e Kosovës Sh.A. ofron shërbime postare dhe shërbime tjera komerciale për qytetarët, bizneset, institucionet dhe organizatat e ndryshme në tregun vendor dhe atë ndërkombëtar, duke ofruar shërbime të standardeve të larta dhe shërbime inovative në hap me kërkesat e tregut, krahas zhvillimeve më të reja në teknologjinë informative.

BRENDA KOSOVËS – Dërgesat brenda territorit të Kosovës do të arrijnë për 24 orë pune.

SHTETET FQINJE (Shqipëri, Maqedoni, Serbi & Mal të Zi):

a. DHL – Dërgesat e porosive në shtetet fqinje do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar për 24 orë pune.

b. POSTA E KOSOVËS Sh.A. – Dërgesat e porosive në shtetet fqinje do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar më së largu brenda 10 ditë pune.
Shënim: Në bazë të përvojës sonë, dërgesat në 99% të rasteve arrijnë brenda 3-4 ditësh.

SHTETET EVROPIANE:

a. DHL – Dërgesat e porosive në shtetet europiane do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar për 24 orë pune.

b. POSTA E KOSOVËS Sh.A. – Dërgesat e porosive në shtetet evropiane do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar më së largu brenda 15 ditë pune.
Shënim: Në bazë të përvojës sonë, dërgesat në 99% të rasteve arrijnë brenda 7-10 ditësh.

SHTETET E TJERA:

a. DHL – Dërgesat e porosive në të gjitha shtetet e tjera të botës do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar për 48 orë pune.

b. POSTA E KOSOVËS Sh.A. – Dërgesat e porosive në të gjitha shtetet e tjera do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar më së largu brenda 30 ditë pune.
Shënim: Në bazë të përvojës sonë, dërgesat në 99% të rasteve arrijnë brenda 10-15 ditësh.

TRANSPORTI GRATIS
Transporti është GRATIS për të gjitha blerjet mbi €9.99. Për çdo blerje nën këtë shumë transporti paguhet plus €2.49 dhe vlen për të gjithë territorin e Republikës së Kosovës.

Kalkulo çmimin e transportit!

Ndoshta ju pëlqejnë

Produktet që keni shikuar më parë